Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милосавић потписао победу омладинаца

Омладинци Црвене звезде савладали су екипу Рада резултатом 2:1 у оквиру 19. кола првенства. Ученици Милана Стегњајића хватају форму за кључне изазове који их чекају у наставку сезоне, а све очи на данашњем сусрету биле су упрте у Михајла Милосавића који је са два гола донео победу нашем тиму.

Црвена звезда – Рад 2:1 (0:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе, ФК Црвена звезда“.

Судија: Павле Томић.

Стрелци: Милосавић у 47. и 74. минуту за Црвену звезду, а Митић у 82. минуту за Рад.

Жути картони: Лечић (Црвена звезда), Рак (Рад).

Црвена звезда: С. Маринковић, Мимовић, Радојевић, Лечић, Ђермановић, Мелентијевић, Теодоровић, Милосавић (од 82. Огњеновић), Кахвић (од 72. Бојовић), Бранковић (од 60. Стојановић), Николашевић (од 46. Пиргић).

Рад: Мартиновић, Д. Пецарски, Рак (од 46. Б. Пецарски), Стевановић (од 46. Звиздић), Обретковић, Савић, Крстић (од 46. Вујовић), Митић, Делибашић, Ненадовић (од 74. Петровић), Попесковић (од 74. Максимовски).

Могао је Кахвић да постигне један од најбржих голова у Омладинској лиги Србије, с обзиром да је већ у 10. секунди имао стопостотну прилику након грешке у одбрани Рада, али је шутирао преко гола. Дриблао је и Теодоровић у 17. минуту, гађао у паду с десне стране, али је Мартиновић добро одбрабнио. Претио је константно Теодоровић по десној страни, па је и у 38. минуту могао да се упише у стрелце, али је лопта завршила преко гола.

Закувало се у наставку игре, а показао је Михајло Милосавић да је у фантастичној форми. Гађао је Кахвић у 47. минуту, одбранио је Мартиновић, а лопта пала на ноогу Милосавића који је погодио небрањени део мреже. Минут касније је и Бранковић имао фантастичну шансу када је са десет метара шутирао поред гола, а већ у следећем нападу је Пиргић прописно намучио голмана који је парадом успео да заустави ударац.

Удвостручио је Милосавић предност у 74. минуту када је Мимовић протутњао по десном боку и одиграо повратни пас, а талентовани везиста је погодио сам угао Мартиновићевог гола. Смањили су гости резултат у 82. минуту преко Митића који је био највиши у скоку и тако донели мало драме у завршници меча. Могао је Теодоровић да реши питање победника у 84. минуту када је се нашао очи у очи са Мартиновићем, али је голман Рада успео да заустави ударац.

The post Милосавић потписао победу омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment