Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Каунас (недеља, 18 часова)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након утакмице у Минхену, допутовали су у суботу у Каунас где их у недељу очекује заостала утакмица 21.кола Евролиге против Жалгириса.

Меч ће се играти у Жалгирио Арени у Каунасу са почетком у 18 часова против старог ривала и екипе која је побеђена у Београду у Штарк Арени. Утакмица уз асистенцију судијске тројке Радовић, Тепеније и Ковалски…

Црвено-бели теле да заврше изузетно напорну и тешку сезону у Евролиги добром игром, са друге стране утакмица у Каунасу стиже мање од 48 сати након утакмице у Минхену:

Желимо на првом месту да одиграмо бољу утакмицу него претходну, на првом месту са више енергије. Чека нас екипа која игра добро на свом терену, која је забележила неке велике победе на свом паркету и у препознатљивом амбијенту уз велику и бројну подршку својих навијача. И овај меч играмо без Холинса, Лазића и Цирбеса. Период до утакмице искористићемо да се освежимо и припремимо за Жалгирис – рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић.

Дејан Давидовац: – Никада у било којим околностима меч у Каунасу није лак. Један од правих домаћих терена, Жалгирис има бучну и бројну подршку где год да се налазе на табели и у каквој год да су форми. Након Минхена немамо заиста много времена за припрему овог меча, али морамо да одиграмо много боље него у петак и то је уз већу енергију нешто што је основни циљ. Без обзира на положај на табели свака утакмица у Евролиги има своју вредност и желимо да у добром ритму одиграмо мечеве у Каунасу и у Београду против Ефеса на крају ове сезоне Евролиге – рекао је Давидовац.

Због обавеза у Литванији меч црвено-белих са Борцем у регионалној лиги одложен је за 20.04 а до утакмице са Анадолу Ефесом тим ће се припремати у Београду.

The post Црвено-бели допутовали у Каунас (недеља, 18 часова) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment