Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звездине ватерполисткиње спремне за полуфинале плеј-офа

Ватерполисткиње Црвене звезде и Партизана у суботу од 18 сати и 45 минтуа на базену СЦ „Бањица“ играју прву утакмицу полуфинала плеј-офа Првенства Србије.

У четири међусобна дуела ове сезоне, Звезда је у прва два сусрета славила са 14:6 и 15:11, да би потом црно-беле избориле реми у трећем мечу, у оквиру квалификација за Куп Србије, а пре само 10-ак дана Партизан је стигао до прве победе, када је резултат на Дорћолу био 13:11.

Сигурна сам да ће свака од нас дати свој максимум, како бисмо исправиле пропусте из претходних дуела са Партизаном. Напорно смо радиле, али нас очекују две озбиљне, нимало лаке, утакмице. Даћемо све од себе да дођемо до победе – рекла је Ива Лујић.

Андреа Гашић истиче да се две екипе одлично познају.

Озбиљно се припремамо и радимо за овај меч са Партизаном. Желимо да максималним приступом од самог почетка, са чврстом и дисциплинованом одбраном, дођемо до жељеног резултата. Знамо се одлично, тако да неће бити изненађења. Важно је да хладне главе уђемо у меч на Бањици, али верујем у наш тријумф.

У другом полуфиналу састају се Таш 2000 и Војводина, а први сусрет игра се у недељу у Београду, на базену СРЦ „Милан Гале Мушкатировић“, са почетком у 10 сати и 45 минута.

The post Звездине ватерполисткиње спремне за полуфинале плеј-офа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment