Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Половичан учинак, победа јуниора и пораз кадета

Током претходног викенда одигране су утакмице 20.кола Тригла и Рода лига за млађе селекције (кадети и јуниори) у којима су млади кошаркаши Црвене звезде имали половичан учинак.

Распоред је тако хтео да су кадети и јуниори имали двомеч са млађим селекцијама КК Мега Моцарт у коме су имали половичан учинак.

Кадети који су играли ослабљени утакмицу 20.кола кадетске Триглав Лиге су поражени од вршњака Меге 102:81 у утакмици која је одржана у дворани Баскет сити.

Најефикаснији код црвено-белих били су Гачић са 22 и Вуковић са 17 поена, у гостујућем тиму Дожић је био и најефикаснији на утакмици са 30 поена.

Кадетска екипа Црвене звезде тренутно је на (некомплетној) табели после 20 кола пета на табели са скором 12-6 и наредног викенда игра против екипе Динамик ВИП Пеј на Дорћолу меч 21.кола.

Јуниори су у свом мечу 20.кола победили вршњаке Меге у дворани „Мега Фактори“ резултатом 67:59 и тако наставили низ без пораза у лиги.

У чврстом мечу истакао се квартет црвено-белих Вуковић са 17, Матовић са 13, Павловић са 12 и Радаковић са 11 поена.

И код јуниора табела није комплетна, Црвена звезда је тренутно друга са скором 17-0 иза екипе Борца која има учинак 17-2, а у 21.колу дочекују екипу Динамyц ВИП Пеј током наредног викенда.

Пионири Црвене звезде у оквиру своје квалитетне лиге за играч до 15 година наредни меч играју 9.априла као гости против екипе КК Флеш.

The post Половичан учинак, победа јуниора и пораз кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment