Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Нападачки у дерби

Кадети Црвене звезде ће у четвртак од 10 часова и 30 минута одиграти вечити дерби на гостујућем терену у оквиру 24. кола шампионата. Црвено-бели дерби дочекују као лидери на табели са четири бода предности у односу на вечитог ривала, а Слађан Николић је сигуран да ће његови пулени оправдати позицију и квалитет.

Цела екипа препознаје тежину вечитог дербија, али свесни смо наших квалитета и сматрам да смо у предности у односу на противника. Нема потребе да мењамо наш стил игре, деловаћемо нападачки као и током читаве сезоне. Најважније је да је цела екипа здрава, те је атмосфера пред овај дуел сјајна. Ако се не деси нешто непредвиђено, на терен ћемо изаћи у најјачем саставу – почео је Николић.

Циљ у дербију је јасан – победа.

Не обазиремо се много на табелу, јер у сваком случају желимо победу. Свесни смо респекта између два љута ривала, што нам је довољан мотив пред овај меч, али нам и бодовна разлика даје психичку предност. Момци се увек радују дуелу против Партизана, али се ми припремамо као и пред сваку утакмицу, те смо већ изанализирали противника и знамо њихове мане – закључио је Николић.

Дефанзивац наше кадетске селекције Алексеј Вукичевић спремно и у голгетерском расположењу дочекује вечити дерби.

Жељно ишчекујемо вечити дерби, поготово јер смо први на табели и јер је утакмица са Партизаном у првом делу сезоне завршена резултатом 5:2 у нашу корист. Свесни смо да би много тога могло да се реши у четвртак, али не бих издвојио ову утакмицу као ону која ће одлучити титулу. Позитиван резултат би нас сигурно приближио томе, али и после ње ће бити још 18 бодова у игри. Ипак, све се ми питамо, имамо четири бода више и све је то са разлогом, јер смо најбоља екипа у Кадетској лиги Србије. Што се тиче тога да сам у претходна два меча уписао два гола и асистенцију, могу да кажем да ми није то страно, поготово после прекида, али свестан сам да ми је примарни задатак да одржим „нулу“ назад. За напад не бринем, има много играча који могу да реше дерби у нашу корист – истакао је Вукичевић.

The post Николић: Нападачки у дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment