Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лазар Ђоковић потписао професионални уговор са Црвеном звездом

Један од најталетнованијих кошаркаша рођених 2004. године, Лазар Ђоковић, потписао је четворогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс. Ђоковић, који покрива позиције крилног центра и центра је уочи ове сезоне дошао као велико појачање у редове црвено-белих јуниора. У текућој сезони, у којој јуниори Црвене звезде имају учинак у Јединственој лиги Србије од 19 победа и два пораза, Ђоковић је у потпуности оправдао епитет великог појачања. Логичан след околности, у складу и са праксом коју КК Црвена звезда мтс има годинама у назад јесте и параф 207 центиметара високог јуниора на четворогодишњи професионални уговор са Клубом.

Потпис професионалног уговора за мене представља велики успех сам навијач Црвене звезде још од малих ногу, али ово је само почетак. Морам да се захвалим саиграчима и тренерима који су феноменални и увек су ту да ми помогну, наравно и свима који су дали велики допринос у мом кошаркашком развоју. Имам пуну подршку породице која је увек уз мене. Наравно још имам да радим и знам да смо на правом путу јер су око мене невероватни људи – рекао је Ђоковић.

Млади центар Црвене звезде препознао је да је Црвена звезда право место за његов даљи развој упркос интересовању бројних клубова из Европе. Срећно Лазаре!

The post Лазар Ђоковић потписао професионални уговор са Црвеном звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment