Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети надиграли, али ремизирали у дербију

Ремизирали су кадети Црвене звезде у вечитом дербију у оквиру 24. кола шампионата резултатом 3:3. У тиму Слађана Николића погађали су Јован Шљивић, Матеја Бубањ и Стефан Миладиновић, а потоња двојица су се уписала и у асистенте. Овим ремијем, Звездини бисери задржали су прво место са четири бода предности у односу на ривала, а утисак је да су наши кадети били далеко боља екипа, међутим нису искористили прилике да „преломе“ утакмицу.

Партизан – Црвена звезда 3:3 (1:2)

Стадион: „СЦ Телеоптик“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелци: Алексић у 16, 73. и Мирчетић у 83. минуту за Партизан, а Шљивић у 10, Бубањ у 19. и Миладиновић у 47. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Младеновић, Угрешић, Петрушић (Партизан), Недељковић, Вукичевић, Цветковић, Шљивић, Радоњић (Црвена звезда).

Партизан: Ерић, Андрић, Омбаљевић (од 81. Боровић), Младеновић, Крајновић, Танасијевић, Скробоња (од 54. Мирчетић), Угрешић, Петрушић, Алексић, Илић (од 68. Тотић).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Вукичевић, Ђокић (од 46. Каришик), Стојсављевић, Л. Ђурић, Шљивић, Радоњић (од 60. Цветковић), С. Миладиновић (од 75. Вукојевић, од 85. Д. Ђурић), Мијатовић (од 75. Димитријевић), Бубањ.

Уводни тренуци меча прошли су у организованим нападима нашег тима и покушајима Стојсављевића и Мијатовића, а на први гол се није дуго чекало. Све је почело потезом Мијатовића који се заградио на десној страни у 10. минуту и проиграо Миладиновића, а он прецизно упослио Јована Шљивића ком није било тешко да са десетак метара погоди „малу“ мрежу.

Шест минута касније поравнали су домаћи преко Алексића који је погодио са беле тачке, али се ни тај резултат није дуго задржао на семафору. Био је 19. минут када је Матеја Бубањ добио лопту у простор практично на средини терена, добро истрчао, предриблао Танасијевића и погодио даљи угао.

Гађао је добро Мијатовић у 34. минуту из слободног ударца, лопта је имала праву путању, практично ишла у рашље, али је Ерић парадом успео да је заустави. У смирај полувремена је могао и Миладиновић после соло продора да погоди, али је шутирао поред гола.

У другом полувремену – по опробаном рецепту из првог и убрзо је виђен нови погодак. Играо се 47. минут када је Бубањ послао сјајну лопту за Стефана Миладиновића, а он предриблао Танасијевића и са ивице казненог простора погодио даљи угао.

Велику прилику имао је Мијатовић у 71. минуту када се нашао пред Ерићем, али је чувар мреже домаћих добро интервенисао. Узвратили су фудбалери Партизана два минута касније и погодили преко Алексића који је био највиши у скоку. Брзо су фудбалери Партизана стигли до изједначења када је Мирчетић у 83. минуту погодио.

Могао је Цветковић да реши питање победника у 85. минуту, али је са ивице казненог простора шутирао преко гола. Исти фудбалер је и у надокнади могао да пресуди ривалу, али се још једном истакао Ерић.

The post Кадети надиграли, али ремизирали у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment