Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездаши у Београду прикупили 114 јединица крви

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржан први дан акције „Црвено-бела крв“, која се по 24. пут организује на нашем стадиону. Као и претходног пута, и овај пут акција укључује и бројне градове у региону, а звездаши су се још једном одазвали у великом броју. Током данашњег дана, само на Маракани прикупљено је укупно 114 јединица крви, а сигурни смо да ће се звездаши одазвати у великом броју и током другог дана.

Акција добровољног давања крви на нашем стадиону званично је одржана и по 24. пут, а прилику да покажу хуманост имали су и сви они који нису били у могућности да посете Маракану. Звездаши су данас, поред Београда крв могли да донирају и у Требињу, Теслићу, Бања Луци, Градишки, Сарајеву, Бијељини, Вишеграду, Зворнику и Косовској Митровици. Као знак захвалности, сви они који су се одлучили за овај добротворни гест, добили су ваучер, који на благајнама нашег стадиона могу заменити за бесплатну карту за предстојећи меч нашег тима против Радничког из Ниша.

Сви они који желе да учине хумано дело, биће у прилици да и сутра у термину од 10 до 18 часова на нашем стадиону донирају крв за оне којима је то најпотребније. Исто ће моћи да ураде и звездаши из Требиња (од 8 до 13 часова) и Добоја (од 8 до 13 часова), док ће навијачи из Приједора хуманост моћи да покажу 10. маја у термину од 9 до 13 часова. Црвена звезда је показала да се увек одазива хуманитарним акцијама, а заљубљеници у црвено-беле боје, још једном су показали друштвену одговорност. Званичан податак колико је укупно прикупљено јединица крви укључујући све градове, биће објављен по завршетку акције. Верујемо да ће се навијачи и токо другог дана одазвати у великом броју, и показати хуманост на делу!

The post Звездаши у Београду прикупили 114 јединица крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment