Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Улаз у ложе у недељу искључиво уз позивнице

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу од 18 часова и 30 минута дочекати Вождовац у оквиру седмог, уједно и последњег кола плеј – офа националног шампионата, а нашим фудбалерима довољан је бод како би и математички обезбедили шампионску титулу. Капије Маракане биће отворене за све вас, а у секторе ВИП Запад, ВИП Галерија, као и у све ложе, моћи ће да се уђе искључиво са позивницом.

Пред изабраницима Дејана Станковића је једна од најважнијих утакмица у сезони и свега један освојен бод донеће нашим фудбалерима и пету узастопну титулу првака Србије. Управо зато је важно да трибине Маракане буду испуњене у што већем броју, а тим поводом, наш клуб је одлучио да отвори капије стадиона „Рајко Митић“ за све вас. Улаз на све трибине Маракане биће потпуно бесплатан, али ће за неке делове нашег стадиона процедура бити другачија. Наиме, у секторе ВИП Запад, ВИП Галерија, као и у све ложе улаз ће бити могућ само и искључиво уз позивнице.

Позивнице ће се односити пре свега на све оне љубитеље црвено-белих боја, који имају сезонску карту, као и на све спонзоре нашег клуба. Свима њима у знак захвалности биће послате позивнице, и имаће адекватне позиције са којих ће моћи да уживају у правом спектаклу. Овим путем вас још једном позивамо да у недељу у 18 часова и 30 минута испуните трибине Маракане у што већем броју, и да заједно са црвено-белим првотимцима освојимо 33, а уједно и пету узастопну титулу шампиона државе.

Звездаши, видимо се на Маракани!

The post Улаз у ложе у недељу искључиво уз позивнице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment