Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи постигао најлепши гол у мају

У месецу за нама видели смо мноштво лепих погодака расположених фудбалера Црвене звезде, а стрелац најлепшег, према вашим гласовима био је Александар Катаи.

Црвена звезда је у финалу Купа Србије успела да подигне други трофеј ове сезоне, а уједно да одбрани “дуплу круну“ и тиме освоји дванаесту у својој славној историји. Захваљујући головима Звездине десетке сви навијачи на трибинама стадиона “Рајко Митић” су уживали у још једној фудбалској представи изабраника Дејана Станковића. Момак рођен у Србобрану је мрежу ривала начео у 26. минуту сусрета. Прихватио је пас Славољуба Срнића на 20 метара од гола противника, а потом отворио стопало и веома прецизним ударцем погодио саме ракље гола. Према вашем избору са 482 гласа овај погодак је заузео убедљиво прво место.

Још један погодак вештог дриблера против вечитог ривала на истој утакмици нашао се на другој позицији на листи топ пет са укупно 358 гласова. Треће место са 210 освојених гласова припало је Петру Станићу за погодак против Новог Пазара. Четрвту позицију освојио је гол Мирка Иванића са 82 гласа, док је погодак Милана Павкова подржало 58 звездаша.

The post Катаи постигао најлепши гол у мају appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment