Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Голмани – Неприкосновени Борјан

У току сезоне за нама, укупно три голмана бележила су наступе за наш први тим, а неприкосновен, као и у претходних пет година је капитен Милан Борјан.

Борјан је мрежу нашег тима чувао на укупно 47 утакмица ове сезоне. Примио је 27 голова, а на 24 меча успео је да остане несавладан. Поново је својим одбранама доносио велике успехе нашем тиму и задржао статус који има, а то је да је неприкосновена Звездина „јединица“. Такође, у последњем колу првенства се са беле тачке уписао у стрелце у мечу против Вождовца.

Прва алтернатива био му је Зоран Поповић који је чувао мрежу нашег тима шест пута и примио свега четири гола. Ускочио је у Борјанове копачке на утакмици против Лудогореца у Бугарској када је наш капитен имао корону и фантастично одрадио свој посао, те успео да учини да мрежа остане нетакнута.

Млади репрезентативац Србије – Милош Гордић је ове сезоне дебитовао за сениорски тим Црвене звезде, и то у утакмици против Спартака у Суботици, још у јулу 2021. године. Укупно је три пута чувао мрежу нашег тима и примио два гола.

ГОЛМАНИ:

Милан Борјан – 47 утакмица, 27 примљених голова и један постигнут гол
Зоран Поповић – 6 утакмица и 4 примљена гола
Милош Гордић – 3 утакмице и 2 примљена гола

The post Голмани – Неприкосновени Борјан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment