Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин караван „освојио“ Будву

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља свој велики летњи караван. Након Бара, наш клуб је посетио још један град на црногорском приморју, а у питању је Будва. Овај град броји нешто мање од 20 хиљада становника иако их је у туристичкој сезони много више, а наравно међу њима су већина навијачи Црвене звезде.

Испред млетачких зидина саграђених у 15. веку које окружују будвански Стари град, постављена је Звездина фан зона украшена црвено-белим балонима са грбом нашег тима, а уз то постављени су били и банери нашег спонзора и бетинг партнера, компаније „Моззарт“. Сјајна атмосфера је владала од самог старта у нашој фан зони, а могле су се чути и звездашке песме како одзвањају зидинама Старог града. Неизоставни су били и пехари, који су били постављени у фан зони, а велики је био ред испред нашег пункта за чланство где су многобројни заљубљеници у црвено-беле боје желели да озваниче љубав према Црвеној звезди у виду чланске карте. Такође, одређени број навијача из овог места је продужио своју чланарину и на тај начин се обавезао Црвеној звезди на верност у наредном периоду. Велики број, не само становника, већ и туриста и грађана из околних места је дошао како би се фотографисао са најзначајнијим трофејима у српском фудбалу, а поред тога и трофејем Лиге шампиона. Много становника који су испратили успехе Црвене звезде је и у прошлости посетило нашу фан зону, а поред њих присутан је био и велики број породица које су заједно са малишанима дошле како би се боље упознале са богатом историјом нашег клуба. Фантастичну атмосферу су додатно улепшали и некадашњи првотимци нашег клуба Бранко Јовичић и Милош Цветковић, који су посетили нашу фан зону и дружили се са звездашима.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, а наредни град који ће посетити црвено-бела делегација је Котор. Овим путем вас позивамо да и сутра будете уз нас у нашој фан зони и дођете да се фотографишете са трофејима из славног музеја нашег вољеног клуба.

The post Звездин караван „освојио“ Будву appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment