Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин караван обрадовао Шипово

Шипово је данас била дестинација великог Звездиног летњег каравана који се спроводи у сарадњи са нашим бетинг партнером, компанијом „Моцарт“.

Након посети Бања Луци и Теслићу, наш караван је стигао у Шипово, а на Градском тргу нас је дочекао велики транспарент: „Делије Шипово“, уз неколико застава са грбом Црвене звезде и осталим симболима који се везују за најтрофејнији клуб у Србији. Република Српска је још једном показала да у сваком делу има велики број навијача Црвене звезде, поготово оних најмлађих који су нас одмах по доласку окружили у жељи да се фан зона што пре постави.

Одмах је кренуло стандардно учлањивање и обнављање чланских карата, уз издавање сезонских улазнице које су у продаји до петка. Старији навијачи су се присетили ранијих гостовања наших ветерана који су посетили Шипово када је организовано „Црвено-бело вече“, те истакли да се надају да ће Звездин караван постати традиционалан. Млади навијачи су истицали омиљене играче, могла су се чути имена Борјана, Канге, Катаија, Иванића, али и многих других. Дружење и сјајну атмосферу није успела да поквари ни киша.

Звездин караван сутра наставља руту у Приједору.

The post Звездин караван обрадовао Шипово appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment