Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Првог дана скупљено 164 јединица крви

Данас је од 10 до 18 часова у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржан први дан 25. по реду акције „Црвено-бела крв“ и прикупљено је 164 јединца крви.

Ово је 25. пут да сви звездаши имају прилику да на делу покажу хуманост тиме што ће донирати крв онима којима је то најпотребније, као и да потврде да је Црвена звезда друштвено-одговоран клуб. Сви они који су показали хуманост су награђени од стране клуба улазницом за меч Црвена звезда – Пјуник који је на програму у среду од 20 часова и 45 минута, а тако ће бити и у уторак током другог дана акције.

Традиција помагања на овакав начин је успешно настављена, што је од изузетног значаја с обзиром да су у овом периоду године залихе крви преко потребне. Црвено-беле присталице су се још једном представиле у најбољем светлу показавши да нису подршка само са трибина, већ и у важнијим, животним биткама. Наши навијачи већ годинама показују да имају велико, хумано срце и верујемо да ће тако бити и у будућности!

Акција “Црвено-бела крв” ће бити одржана и сутра. Позивамо све звездаше да посете Медија центар стадиона “Рајко Митић” од 10 до 18 часова, покажу колико срце имају и донирају крв.

The post Првог дана скупљено 164 јединица крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment