Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Beograđani uživali u Zvezdinom karavanu

Pred utakmicu 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a, na istočnoj strani stadiona “Rajko Mitić” postavljena je crveno-bela fan zona, koja je ovog leta obišla gradove Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Zvezdin karavan je od početka juna meseca oduševio veliki broj zvezdaša širom regiona, a ovoga puta su i stanovnici našeg glavnog grada imali priliku da se pred prvenstvenu utakmicu slikaju sa peharima Lige šampiona, nacionalnog šampionata kao i Kupa Srbiji.

Zaljubljenici u crveno-bele boje su na najbolji mogući način iskoristili nedeljno popodne odlučivši se da posete popularnu Marakanu i isprate utakmicu fudbalera Crvene zvezde, ali i da obezbede članske karte za tekuću sezonu. Sjajna atmosfera je vladala u našoj fan zoni u kojoj su se tokom dvočasovnog druženja čule zvezdaške pesme. Predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović došao je da pozdravi sve one koji su i na ovaj način pokazali privrženost crveno-belim bojama.

Naši najverniji navijači su na svakom koraku isticali koliko im je značajno što Crvena zvezda pažnju posvećuje ovakvim akcijama, kao i fan zonama pred svaku utakmicu u kojima uživaju ne samo najmlađi zvezdaši, već i stariji.

The post Beograđani uživali u Zvezdinom karavanu appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment