Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Poraz kadeta

Kadeti Crvene zvezde su na meču sedmog kola domaćeg šampionata poraženi od Čukaričkog rezultatom 0:3. Veliku borbenost i želju za pobedom pokazali su izabranici Slađana Nikolića, ali propuštene šanse, kao i dva neiskorišćena jedanaesterca nas je koštalo bodova.

Crvena zvezda – Čukarički 0:3 (0:1)

Sudija: Jovan Šegrt.

Stadion: “Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda”.

Žuti kartoni: Ostojić, Mladenović (Crvena zvezda), Zirojević, Plavšić (Čukarički).

Strelci: Subotić u 23, Cvetković u 49. i Mitrović u 77. minutu.

Crvena zvezda: Draškić, Ostojić (od 68. D. Tegeltija), T. Ilić (od 57. Mladenović), Stojanović, Đurić, Milosavljević, Petrović (od 68. Milošević), A. Maksimović, U. Tegetija (od 68. Ivanović), Vukojević, Golubović (od 57. Žagar).

Čukarički: Čarapić, Zirojević, Plavšić, Ivanović, Adamović, Bačanin (od 77. Rakić), Prokopijević, S. Đorđević (od 46. L. Đorđević), Mitrović (od 82. Karanović), Subotić (od 89. Karakabalkov), Cvetković (od 82. Dreo).

Ofanzivno su u meč ušli izabranici Slađana Nikolića, a već u devetom minutu imali su šansu da dođu do prednosti, kada je Andrej Petrović šutirao iz slobodnog udarca, ali nažalost preko gola. Već nakon dva minuta crveno-beli su ponovo mogli do pogotka. U kaznenom prostoru gostujuće ekipe oboren je Veljko Vukojević, nakon čega je sa bele tačke šutirao Andrija Maksimović, ali neprecizno. U 23. minutu je došao do pogotka, a u ulozi strelca našao se Subotić. To nije omelo domaće da nastave sa napadačkom igrom, a priliku da izjednače rezultat imali su u 30. minutu, kada je ponovo dosuđen jedanaesterac, ovoga puta nakon što je fauliran Uroš Tegeltija. Odgovornost je sada preuzeo Andrej Petrović, ali nažalost, ponovljena je situacija iz 11. minuta, tako da smo propustili priliku da iz još jednog jedanaesteraca pogodimo. Pred kraj prvog dela igre pokušao je Petrović da nadoknadi prethodno propuštenu šansu, kada je hrabro šutirao sa dvadeset metara, ali pravo u ruke protivničkog čuvara mreže.

Nastavili su crveno-beli da se bore i u drugom poluvremenu, a prvo uzbuđenje viđeno je u 48. minutu kada je Petrović uputio sjajan pas ka Urošu Tegeltiji, čiji je udarac izblokiran. Već u narednom minutu ekipa u crnim dresovima dolazi do drugog pogotka, a ovoga puta precizan je bio Cvetković. Uprkos rezultatu od dva gola zaostatka, naši biseri su nastavili da se bore i stvaraju svoje šanse sve do poslednjeg minuta meča. Sjajne driblinge po desnom boku je prikazao Dušan Žagar, nakon kojih je odlično centrirao u kazneni prostor, gde njegovi saigrači nisu imali sreće u završnici. U 77. minutu je za ekipu Čukaričkog, nakon dosuđenog slobodnog udarca, dobru akciju iskoristio Mitrović i došao do pogotka za 0:3.

The post Poraz kadeta appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment