Moja Crvena Zvezda
Архива

Poraz košarkaša od Igokee

Aleksandar Cvetković, foto "Žurnal"

Košarkaši Crvene zvezde su propustili veliku priliku da pobedom nad Igokeom na domaćem terenu konačno pobegnu sa dna tabele NLB Lige.

Porazom od 72:81 (18:15, 21:16, 15:25, 18:25) pred 3.000 gledalaca naša ekipa je ostala poslednja na tabeli, posle očajnog drugog poluvremena koje je izgubljeno sa 17 poena razlike.

Odlično odigrano prvo poluvreme, koje je dobijeno sa osam poena razlike – ponajviše zahvaljujući Maršu, i prednost koja je tada stečena, protraćeni su posle svega dva minuta u drugom poluvremenu, na kojem kao da su igrale potpuno dve druge ekipe u odnosu na prvo.

Igokea značajno bolja u odbrani, precizna u napadu, sa puno asistencija, dok je na drugoj strani na teren izašla Zvezda po sistemu – lako ćemo. Na kraju smo lako i izgubili, jer dobro poluvreme ne znači dobijenu utakmicu, što naši košarkaši tek treba da shvate.

Sledi gostovanje Zadru, glavnom konkurentu za opastanak.

CRVENA ZVEZDA: Drčа 5, Jаng 10, Milošević 9, Nedović 11, Rаdosаvljević, Subotić 8, Mаrš 20, Bаlаbаn, Lešić, Mаjls 3, Nikolić, Cvetković 6.

IGOKEA: Vitkovаc 19, Dozet 4, Florens 2, Nаđfeji 13, Joksimović 5, Derаsimović, Duricа, Hаrvi 9, Rаkočević 2, Šutulović, Čejs 20, Pаntić 7.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.