Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Милуновић игра против Јавора

Како објављује „Мондо“, Лука Милуновић би могао да дебитује у дресу Црвене звезде против Јавора, обзиром да је стигао неопходни сертификат уз који га клуб може несметано регистровати.

Милуновић је био већ виђен на левом крилу нашег тима на почетку сезоне, међутим због неажурности његовог бившег клуба Варегема који је послао невалидне папире, он није могао да буде регистрован за Црвену звезду и наступи против Спартака.

 

 

Повезане вести

10 comments

Opticus мар 6, 2012 at 20:13

Zna li ko sta je sa Pasekom ? Ovom malom puno srece na debiju i da da bar 1 gol !

Reply
MILAN KG мар 6, 2012 at 17:21

perovic nije za krilo spor je mozda ovaj decko bude dobro pojacanje ne znam nisam ga gledao treba izbaciti borhu iz startnih jedanaest veze nema sta fali ozegovicu ili asamoi ako je ozegovic toliki biser treba da igra ne znam sta je sa jankovicem toliko pompe biser najveci talenat u poslednjih 20 godina ludilo a on ne moze ni za klupu da se izbori sad ce neko da kaze mlad je ima 17 godina ako je stvarno toliko dobar on vec sad morada igra bar 20 minuta kako su u njegovim godinama igrali jugovic,stankovic,prosinecki,mesi,ronaldo,runi,piksi…. novine su cudo kad nekog proglase za bisera a kasnije se ispostavi da je prosecan igrac kad god je iz zvezde odlazio neki klinac odmah se pise biser napustio marakanu itd pa tolike talente i bisere nema ni barsa.

Reply
NRA мар 6, 2012 at 17:52

e bas tako al moze da se desi da Ozeg i Fica imaju manjak samopouzdanja ili da su psihicki slabi…

Reply
Beranac мар 6, 2012 at 17:09

Dobar igrač.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 6, 2012 at 15:28

Ma dokle bre te parole kako mi trazimo samo da se bore?!Ma ne bre,nije ovo borilacka vestina,ovo je fudbal!Sport broj jedan u svetu.I zato im porucujem:

I G R A J T E F U D B A L!

Reply
milos 90 мар 6, 2012 at 13:57

cu sam da je jako dobar i zato ga je Prosinecki stavio u prvu brz je i ima dobar pravac kretanja tj. u sekundi moze da promeni pravac kretanja
P.S jel desnjak ili levak?

Reply
delija86 мар 6, 2012 at 15:32

levonog;-)

Reply
Marko Vozdovac мар 6, 2012 at 13:17

Po izvestajima sa priprema, mali igra kao da je Mesi. ‘Ajd’ i uzivo to da vidimo. „Od tebe trazim samo da kao lav se boris“!

Reply
Duco мар 6, 2012 at 20:14

Jos jedan Mesi…..da igra kao Mesi igrao bi za onaj belgijski klub….salu na stranu, mislim da je dobar igrac i dobro pojacanje.
POCELO JE ZVEZDINO PROLECE !

Reply
Marko Vozdovac мар 6, 2012 at 20:53

I meni ide na polni organ ona cuvena recenica:“To je igrac koji pravi razliku“, ali kao sto rekoh, kako su sastavljali izvestaje, reklo bi se da momak dobro igra i bas zato cekam Ivanjicu da ga vidimo.

Reply

Leave a Comment