Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја карата за евролигашку премијеру против Панатинаикоса од данас

Кошаркаши Црвене звезде мтс евролигашку премијеру у новој сезони имају у четвртак против екипе Панатианикос ОПАП.

Тај меч 2.кола овогодишњег издања најјачег европског такмичења на програму је од 19 часова у хали „Александар Николић“.

Нашем тиму који је на старту сезоне оптерећен повредама бројних важних играча биће потребна изузетна подршка и пуна хала у четвртак увече како би дошли до важних бодова и премијерне победе!

КК Црвена звезда мтс пушта у уторак у 10 часова у продају појединачне карте за ову изузетно важну утакмицу црвено-белих.

Карте се продају на свим продајним местима нашег партнера ticket.rs, такође куповина ће бити омогућена и онлине такође преко веб сајта tickets,, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 15 часова до почетка утакмице.

Важна напомена за све онлајн купце карата: Онлине карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона – али не сликана већ очитана) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цена појединачних карата за евролигашке утакмице КК Црвена звезда мтс у Београду су следеће

КК Црвена звезда мтс подсећа да су у продаји и даље сезонске карте за такмичарску сезону 2022-2023.

Комплетне цене и радно време можете погледати у секцији “ticketing” на клупском сајту

Такође, сезонске карте продаваће се и на благајни хале “Александар Николић” на даń одигравања утакмице против Панатинаикоса (четвртак од 15 часова).

Дођите и пружите подршку нашим кошаркашима и помозите им да дођу до победе, јер смо безброј пута до сада видели да је уз пуне трибине хале „Александар Николић“ и гласну подршку са трибина то неупоредиво лакше!

The post Продаја карата за евролигашку премијеру против Панатинаикоса од данас appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment