Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић: Тимском игром до друге победе у низу

Незамењив шраф у екипи Црвене звезде је без сумње Милан Родић који је изнео очекивања пред утакмицу против Ференцвароша која се игра на гостујућем терену у четвртак од 21 час.

Дочекујемо утакмицу против Ференцвароша у добром расположењу. Одиграли смо изузетно квалитетан меч против мађарске екипе прошле недеље, били конкретнија екипа, знали шта желимо и још једном доказали да смо најјачи када је најтеже. Показали смо заједништво, тимски дух и управо то нас је довело до значајне победе. Екипе у групи нас до те утакмице нису упознале, наше могућности и снагу, међутим сада се ситуација променила. Група је изузетно изједначена, девет бодова је још увек у игри. Настављамо по плану, спремамо утакмицу по утакмицу, прва је против Ференцвароша, идемо по другу узастопну победу у Лиги Европе – истакао је Милан Родић.

Говорио је леви бек наше екипе и о подршци великог броја навијача, који се очекују на стадиону „Групама арена“.

Свесни смо да влада велико интересовање наших навијача за утакмицу против мађарске екипе. Ситуација је таква да је број карата ограничен и многи неће моћи да буду на стадиону, иако смо свесни да би и десет хиљада карата било мало. Пре утакмице против Ференцвароша која се играла на Маракани смо имали циљ да остваримо позитиван резултат и заслужимо подршку публике. Приредили смо им вече за памћење, видело се колико им је било драго што су поново видели екипу у најбољем светлу. Много ће нам значити подршка у Будимпешти, како бисмо наставили добар низ и борбу за европско пролеће – закључио је Родић.

The post Родић: Тимском игром до друге победе у низу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment