Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети поражени у дербију

Кадетска селекција Црвене звезде коју са клупе предводи Слађан Николић поражена је од вечитог ривала резултатом 2:4 у оквиру заостале утакмице деветог кола првенства. Најзапаженији актер међу нашим бисерима био је двоструки стрелац Андрија Максимовић, док су асистенције припале Урошу Тегелтији и Давиду Ђурићу.

Црвена звезда – Партизан 2:4 (0:2)

Стадион: “Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Урош Ржић.

Стрелци: Максимовић у 52. (из једанаестерца) и 66. минуту за Црвену звезду, а Алиловић у 21, Поповић у 38. и 50. и Ћук у 76. минуту за Партизан

Жути картони: Петровић (Црвена звезда), Поповић, Јанковић, Драгојевић (Партизан).

Црвена звезда: Драшкић, Остојић (од 62. Д. Тегелтија), Стојановић, Илић, Ђурић, Петровић, У. Тегелтија (од 62. Маркочевић), Максимовић, Вукојевић, Жагар (од 46. Милошевић), Голубовић (од 73. Ивановић).

Партизан: Радулашки, Ћук, Обрић (од 90. Кахровић), Драгојевић (од 90. Филимановић), А. Поповић, Симић, М. Поповић (од 79. Филиповић), Јанковић, Јовановић, Алиловић (од 90. Динић), Дошлов (од 62. Тотић).

Узбудљиво је почело, а мало је фалило да наши кадети у 10. минуту дођу до предности када је Вукојевић искористио кратку повратну лопту за голмана, пресекао је и упослио Жагара чији ударац је дефанзивац гостију блокирао на гол линији. Иако су наши бисери више нападали уз посед и контролисану игру, гости су дошли до предности у 21. минуту када је Алиловић погодио. Запретио је Вукојевић три минута касније искоса са леве стране, али је погодио спољни део мреже.

Одлично је Драшкић одбранио у 32. минуту, али су гости имали поправни из одбитка када је Ђурић невероватном интервенцијом спречио да лопта уђе у гол. Ипак, гости су удвостручили предност преко Поповића у 38. минуту, а мало је фалило да до краја полувремена смањимо резултат када је ударац Максимовића са ивице казненог простора, зауставио Радулашки.

Динамично је почело друго полувреме, али поново су гости искористили брзину Поповића који је погодио у 50. минуту. На другој страни, непрописно је Обрић зауставио Тегелтију који га је предриблао, а одговорност са беле тачке преузео је Андрија Максимовић и сигурно погодио у 52. минуту.

Максимовић је кобан по ривала био и у 66. минуту када је Ђурић сјајно центрирао, а најбољи стрелац наше кадетске селекције из волеја, са десетак метара у паду, погодио. Ипак, нису успели наши кадети да искористе налет и бољу игру која се посебно осликавала у другом полувремену, а тачку на меч голом из одбитка ставио је Ћук у 76. минуту. Ређале су се прилике до краја меча, покушавали су Ђурић, Милошевић, Тегелтија и Ивановић, али се резултат није мењао…

The post Кадети поражени у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Bari 1991 окт 20, 2022 at 09:06

totalna bižuterija,trenutno možemo samo da učimo od grobara u svim rangovima!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 19, 2022 at 17:57

MAJSTORE GDE TI JE NASLOV BISERI..ZABORAVIO SI DANAS…U SVIM KATEGORIJAMA I SVIM SPORTOVIMA GLODARI POLAKO IDU NAPRED A MI MNOGO BRZE U BUNAR

Reply

Leave a Comment