Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић до 2025. године!

Црвена звезда наставља да чува тим, па је тако данас нови уговор са клубом до 2025. године потписао Вељко Николић, талентовани везни фудбалер који се у потпуности опоравио и чија пуна афирмација се очекује у наредном периоду.

Хвала спортском директору на лепим речима, надам се да ћу их испоштовати на терену. Задовољство ми је што сам овде, хвала клубу још једном на томе што верују у мене, а ја ћу покушати да се одужим добрим играма. Имао сам пех са повредом, а када дуго не играте, онда се ужелите свега. Драго ми је што сам у добј серији са головима, на мени је да радим и да тренирам као и до сад и да верујем да ће се то вратити. Већ шест година сам у Звезди, планирам да ту останем још, а као клуб смо све циљеве остварили, али оно што желим је Лига шампиона. Нисмо је играли неколико година, замало смо је испустили у претходне две сезоне, али освајач Суперлиге иде директно у елитно фудбалско такмичење, тако да је наш циљ да будемо прваци – истакао је Николић.

Задовољан због потписа Николића је и наш спортски директор Митар Мркела који је подвукао то да Звезда верује у талентованог офанзивца.

Вељко Николић остаје у Црвеној звезди. Он је велики таленат који још увек није исказао пун потенцијал. Кубурио је са повредама у последње време, чак је и скоро целу једну сезону пропустио због тога, али сада је на путу повратка. Тренира, ради и требаће му време да дође до пуне форме, али уговор који потписује је знак да Црвена звезда рачуна на њега, верује у његове квалитете и у лепу будућност талентованог играча, те се надам да ће Вељко у наредном периоду показати свој пун потенцијал. Од њега се очекује, сви тренери и људи који прате фудбал, виде о каквом је таленту реч. Очекујем да када се добро спреми, а на правом је путу, да ће у континуитету показивати свој квалитет. Вељко је дете клуба, од 16 године је у Звезди, играо је за кадете, омладинце, па се и калио у Графичару, уз то има велики број утакмица у првом тиму Црвене звезде. Значи он Звезди, а Звезда верује у њега – подвукао је Мркела.

Николић је у Црвену звезду стигао у октобру 2016. године, а за први тим је до сада одиграо 77 утакмица и постигао 10 голова.

The post Николић до 2025. године! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE окт 19, 2022 at 18:02

nikolića,motike,radulovića itd ima svako selo..nikad i nigde..osim zvezde i bežanije

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 19, 2022 at 18:01

znate sta je mituljikić iz grafičara za nikolića..maradona..aj zdravo

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 19, 2022 at 17:56

strašno kako tonemo..ovakvih polutalenata ima bar 10,000 u srbiji i u opštinskim ligama..samo gubljenje vremena i guranje na silu a dečko nika ali nikada nigde neće igrati osim zvezde i zemuna..aj zdravo

Reply

Leave a Comment