Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја карата за ФМП и Бајерн од четвртка

Кошаркаши Црвене звезде мтс након дуплог кола у Шпанији враћају се у Београд, где ће током следеће недеље одиграти две врло важне утакмице у АБА и Евролиги.

Противници су ФМП (АБА лига понедељак 18ч) и Бајерн (петак 19ч). Обе утакмице играју се у хали „Александар Николић“.

Прве обавезе следе у регионалном такмичењу, и утакмица са екипом ФМПа. Тај меч је на програму у понедељак од 18 часова. Тим поводом КК Црвена звезда мтс пустиће у четвртак у 10 часова у продају појединачне карте за ове две изузетно важне утакмице црвено белих које се играју наредне недеље.

Карте ће се продавати на свим продајним местима нашег партнера ticket.rs, такође куповина ће бити омогућена и онлајн такође преко веб сајта „tickets“, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 14 часова до почетка утакмице (ФМП), и од 13 часова до почетка евролигашке утакмице са Бајерном у петак.

Важна напомена за све онлајн купце карата: Онлајн карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цене појединачних карата за регионално такмичење су следеће:

КК Црвена звезда мтс други од 17 мечева у Евролиги на свом паркету игра наредног петка (28.10) против екипе Бајерна. Место одигравања те утакмице биће наша кућа хала „Александар Николић“ и црвено белима ће за тај меч бити потребна огромна подршка како би уз пуне трибине дошли до важних бодова у почетној фази овосезонске Евролиге у којој Црвена звезда има један од најтежих распореда са много гостовања!

Појединачне карте за утакмицу Црвена звезда – Бајерн такође ће бити пуштене у продају од четвртка 20.10. Такође, појединачне карте за ту утакмицу продаваће се на благајни хале Александар Николић на дан утакмице од 13 часова.

Уз подсећање на цене појединачних карата за утакмице Евролиге, клуб ће се са свим појединостима везаним за овај меч и свим важним информацијама поново огласити током наредне недеље.

Будите уз Црвену звезду, помозите црвено-белима да преброде тежак почетак без неколико врло важних играча и тежак распоред у коме ће наш тим од првих 9 утакмица само 3 одиграти на свом паркету! Зато је свака утакмица и свака победа важна!

The post Продаја карата за ФМП и Бајерн од четвртка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment