Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице у петак (18.30) дочекују Инђију

Нису практично одбојкашице Црвене звезде успеле да се одморе од дуела прве рунде квалификација Лиге шампиона против Полки Кусама (3:0), а већ их сутра очекује првенствена утакмица.

У другом колу изабранице Ратка Павличевића (петак, 18.30) у СЦ “Вождовац” на Бањици дочекују екипу Инђије. Нема сумње да ће црвено-беле девојке покушати да буду убедљиве и у првенственом дуелу, јер другачије актуелне шампионке и не знају да играју.

Срећни смо, јер смо успеле да на старту Лиге шампиона завршимо утакмицу против Финкиња убедљиво са 3:0. Играле смо добро. Поносна сам на екипу. Испоштовале смо све договоре са тренером, играле смо пожртвоване. Сад идемо даље, утакмицу по утакмицу. Нећемо се задовољити само једном победом, желимо да их буде што више ове сезоне – рекла је Божица Марковић, средњи блокер Црвене звезде.

Инђија је у првом колу првенства поражена на домаћем терену од Железничара, ипак то неће заварати црвено-беле девојке.

Играмо против Инђије, па онда путујемо у Финску. Морамо да се сконцентришемо на сваког противника, сад размишљамо само о Инђији. Надам се наставку успешне серије, тек онда се окрећемо реванш мечу са Финкињама – објаснила је Божица Марковић.

Свестан је и тренер Ратко Павличевић да ће девојкама бити тешко у наредном периоду, али ово је пут који су изабрале – шампионски.

Прилично згуснут распоред, али се припремамо утакмицу по утакмицу. Гледаћемо максимално да се припремимо за дуел са Инђијом. Желимо из утакмице у утакмицу да изгледамо боље, да наша игра буде што течније, а онда ћемо размишљати и о Финској – објаснио је Ратко Павличевић.

The post Одбојкашице у петак (18.30) дочекују Инђију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment