Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Концентрацијом и еланом до резултата

Фудбалере Црвене звезде сутра од 18 часова и 55 минута чека заостала утакмица петог кола у којој ћемо гостовати Војводини, а очекивања пред тежак меч у Новом Саду, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић.

Ротирали смо одређени број играча, а колико ће то да буде у Новом Саду, да ли тројица, четворица или петорица, све зависи од нас, али и од противника. Биће неких промена, али не много, и онда ћемо наставити тако да идемо из утакмице у утакмицу. Сад смо имали дан више одмора у односу на Ференцварош и Раднички 1923, тако да су момци спремни и мислим да нема потребе за превеликим ротацијама – почео је Милојевић.

Упркос томе што Војводина није у завидној форми, нема сумње да се ради о квалитетној екипи.

– Не размишљамо о томе да ли је Војводина у кризи, већ идемо са циљем да одиграмо нашу утакмицу и да се подигнемо на ниво на ком можемо да будемо и на ком смо били у многим мечевима. То у каквој су форми, може да буде и плус и минус, јер смо прошле недеље имали противника са низом победа, док је сад другачија ситуација, али добро знамо квалитет Војводине и у стручном штабу и у играчком кадру, тако да се више спремамо на то, него што им пратимо форму.

Одгонетнуо је Милојевић и то да ли је Драговић спреман пред сутрашњи меч.

– Спреман је.

Задовољан је оним што Пешић доноси на терен и верује да ће убрзо ући у голгетерску форму.

– Може тим више да ради за Пешића у смислу тога да га стављамо у боље ситуације за гол, иако мислим да није битно ко постиже поготке док побеђујемо. Нападачи живе од голова, али он одрађује добар посао и у пресингу и у стварању простора за друге играче, тако да је само питање трентка када ће кликнути у форми и почети да постиже поготке у континуитету.

Импозантан низ има Звезда против Војводине у Новом Саду, али сутра је нова утакмица.

Значи нам што имамо низ од девет победа против Војводине у Новом Саду, али ништа не добијамо на готово. Сутра је нова утакмица у коју морамо да уђемо концентрисано, фокусирано и са еланом, а ако тако буде, резултат не би требало да изостане – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Концентрацијом и еланом до резултата appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment