Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за Омладинску Лигу шампиона у продаји

Омладинска селекција Црвене звезде ће у уторак, 1. новембра на стадиону „ФК Вождовац“ дочекати екипу АЗ Алкмара, у оквиру реванш меча другог кола Лиге шампиона за младе, а карте за тај сусрет су већ у продаји.

Јуниори црвено-белих бележе сјајне резултате како у домаћем првенству, тако и на европској сцени. Изабраници Зорана Рендулића су претходно у занимљивом двомечу били бољи од кипарске Омоније укупним резултатом 3:1, а потом у првој утакмици другог кола ремизирали са екипом АЗ Алкмара резултатом 2:2, головима Јована Мијатовића и Алексеја Вукичевића. Црвено-бели ће у случају тријумфа изборити пласман у „нокаут“ фазу Лиге шампиона за младе, а за то им је неопходна подршка звездаша.

Улазнице са сусрет против АЗ Алкмара можете обезбедити онлајн, путем линка www.ticketline.rs , до уторка, 1. новембра у 10 часова. У продаји су само улазнице за западну трибину, по цени од 300 динара. До карата можете доћи и на следећим продајним местима:

1. Меркатор Центар Нови Београд, Булевар уметности 4, 31. 10. од 10 до 18 часова. На дан утакмице 01. 11. продаја до 16 часова.

2. ТЦ Стадион, Заплањска 32, до 31. 10. од 10 до 20 часова. На дан утакмице 01. 11. продаја до 16 часова.

На благајнама стадиона „Рајко Митић“, улазнице ће се продавати у понедељак, 31. октобра у термину до 11 до 16 часова, док ће се на дан утакмице карте продавати на благајнама стадиона „ФК Вождовац“ од 16 часова па до почекта меча.

Звездаши, видимо се!

The post Карте за Омладинску Лигу шампиона у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment