Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Лакташе (понедељак, 18ч)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након важне победе у Евролиги у дуелу са минхенским Бајерном, окрећу се обавезама у регионалном такмичењу.

Црвено-бели ће у недељу након тренинга кренути у Лакташе где их у понедељак очекује меч 5.кола против домаће Игокее који је на програму у 18 часова.

Тренер КК Црвена звезда Владимир Јовановић има проблема са саставом који ће наступити у Лакташима, посебно након изузетно захтевне утакмице у петак, а не треба заборавити ни на чињеницу да су црвено-бели изгубили последња три меча у Лакташима:

Очекује нас веома тешка утакмица после исцрпљујућег меча са Бајерном. Игокеа нас је победјивала у последње три утакмице у Лакташима што је још једна чињеница који треба да изазове нашу реакцију, велику ангажованост и додатну енергију. Играмо против тима који је изузетно квалитетан, који посебно добро игра на свом терену, мењају одбране што ће захтевати нашу додатну концентрацију у нападу. Већ сам говорио после Бајерна са којим проблемима смо ушли у тај меч, надам се да ћемо да одиграмо добру утакмицу у пакленом ритму у коме се налазимо, али то је нешто што је сада већ свакодневица – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Добро познајемо екипу Игокее, одиграли смо пуно утакмица, и нема сумње да нас очекује врло тежак дуел у Лакташима. Неки момци су се променили у том саставу, али тренер Бајић је и даље ту што гарантује да ће нас дочекати мотивисан и добар тим. Не заборављамо да нисмо победили у последњим мечевима тамо и то је свакако додатни мотив за нас, да уз подршку наших навијача којих је заиста много у Републици Српској дођемо до победе након захтевне утакмице са Бајерном.

Екипа Црвене звезде мтс допутоваће у Лакташе у недељу у вечерњим часовима,а повратак за Београд пред пут у Монте Карло (среда) следи одмах након утакмице.

The post Црвено-бели отпутовали у Лакташе (понедељак, 18ч) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment