Moja Crvena Zvezda
МачевањеОстало

Кадети разочарали

На првенству Европе за кадете и јуниоре у мачевању, које се у периоду од 29. 02.- 10.03.2012. одржава у Поречу, учествовалде су две кадеткиње МК Црвена Звезда.

Након што је одлично стартовала са 5 победа у групи Ковачевић Марија се нашла на 17. месту на табли. У наставку такмичења је савладала такмучарку из Румуније Дамасцхин ( 15:10), да би потом за улазак у 16 најбољих била заустављена од Биагиотти ИТА (9:15).

Иако је по рангу била други носиоц групе, Бранковић Љубица је имала само две победе у групи. 46. место на табли ју је одвело у борбу са Јубенот Цхлое ФРА, која ју је зауставила у даљем току такмичења (13:15). Марија је такмичења завршила на 21. месту, а Бранковић Љубица на 46.

Кадетска првакиња Европе је такмичарка из Русије Самсонова. Вицешампионску титулу је понела Ципресса (ИТА), док су два трећа места припала Погребниак (РУС) и Синигалиа (ИТА).

Повезане вести

1 comment

milos мар 9, 2012 at 00:25

Molim vas da u buduce ne stavljate ovakve naslove, jer su u pitanju prakticno deca, i to talentovana. Samo im jos fali javno zigosanje na svu muku koju osecaju posle razocaravajucih rezultata, na prvom mestu za njih.
Hvala na razumevanju i da napomenem da nemam nikakve veze sa njima, niti se uopste razumem u taj sport. Govorim cisto iz ugla pedagoga i velikog Zvezdasa kojem je stalo da ta deca i dalje uspesno nastupaju za nas klub.

Reply

Leave a Comment