Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рендулић: Верујемо у пролаз

Омладинска селекција Црвене звезде ће сутра на стадиону „ФК Вождовац“ дочекати екипу АЗ Алкмара од 18 часова, у оквиру реванш меча другог кола Лиге шампиона за младе, а очекивања пред меч изнео је стратег црвено-белих Зоран Рендулић.

Сви верујемо да можемо да прођемо. Друго полувреме из првог меча је путоказ како би требали да радимо свих 90 минута. Поготово јер играмо против једне сјајне екипе, шампиона Холандије. Сигурно да нам неће праштати грешке. Морамо свих 90 минута да будемо максимално концентрисани. Сваки играч мора да ради и дефанзивно и офанзивно – почео је Рендулић.

Концентрација и дисциплина ће бити важан фактор на сутрашњем мечу…

– Ми не бирамо противника. Мораћемо да се прилагодимо противнику који је доста квалитетан. Учим их да од првог дана буду такмичари, и тако приступам и овој утакмици. Морају да буду концентрисани од првог до последњег минута, јер је ово највиши ниво омладинског фудбала.

Истакао је некадашњи првотимац нашег клуба да је сада доста лакша ситуација, с обзиром на то да је екипа боље упозната са противником.

– Сада је много лакше. Боље их познајемо. Мислим да смо им тамо дали цело једно полувреме. Можда је то због несвесног страха или због других осцилација, али то је све нормално.

Дотакао се искусни стручњак и играчког кадра…

– Сви играчи који су играли и прву утакмицу су на располагању. Ту су и првотимци Лековић, Станковић и Мијатовић, али још увек нисам одлучио ко ће да игра. То ћу знати у току сутрашњег дана. Мислим да свако зна шта треба да ради на терену.

Искористио је прилику Рендулић да позове навијаче да сутра испуне трибине стадиона „ФК Вождовац“ и буду ветар у леђа нашим јуниорима.

Ово је највећи испит ове генерације. Мислим да нема веће утакмице од ове сутрашње. Некима ће се сигурно променити каријера након овог меча. Права прилика да навијачи напуне стадион „ФК Вождовац“ и надам се да ће тако и бити, јер су ови момци то заслужили – закључио је Рендулић.

Подсећамо вас, наши јуниори су у првом мечу у Холандији ремизирали резултатом 2:2, головима Јована Мијатовића и Алексеја Вукичевића и имају активан резултат пред реванш.

The post Рендулић: Верујемо у пролаз appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment