Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Почиње и плеј-оф за одбојкаше

Одбојкаши Црвене звезде започињу најважнији део првенства и у четвртфиналу плеј-офа вечерас у Шумицама од 20 и 45 часова дочекују екипу Железничара. Црвено-бели имају предност домаћег терена, јер су током првенства показали највише од свих екипа и заслужено су освојили прво место.  Наши одбојкаши су били више него убедљиви и у 18 кола су забележили невероватних 17 победа.

Ове сезоне Црвена звезда је учествовала и у ЦЕВ купу и Купу Србије. У европском такмичењу у 1. колу је савладана екипа Селвер из Талина (3-2, 3-0), док је у 2. колу од наших момака био бољи Араго Сет из Француске (1-3, 1-3).  Куп Србије је једино такмичење у којем одбојкаши нису испунили очекивања. У четвртфиналном двомечу бољи су били одбојкаши Младог Радника.

Са екипом Железничара Црвена звезда се ове сезоне састала два пута и обе утакмице је добила максималним резултатом. Међутим, плеј-оф је специфично такмичење и свако потцењивање противника може скупо да кошта, нарочито у четвртфиналу које се игра на две добијене утакмице. Верујемо да ће наши момци ући опрезно у овај меч, али и да ће наставити са сјајним партијама из првенства. Позивамо вас да вечерас дођете у Шумице и тако помогнете одбојкашима на путу до титуле. Порука је иста као и девојкама:

СРЕЋНО МОМЦИ!

Повезане вести

Leave a Comment