Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лукиних 350!

Велика победа у Пиреју оставила је у сенци један велики јубилеј момка који је заштитни знак Црвене звезде већ годинама – Лука Митровић одиграо је у Пиреју 350. званичну утакмицу у црвено-белом дресу.

Лука Митровић, сада већ 29-годишњак игра своју седму сезону у црвено-белом дресу.

Са Црвеном звездом је остварио велике успехе и у најтрофејнијим сезонама у саставу је увек био и незаобилазни број 9 из Новог Сада – Лука Митровић!

Бројке и статистика памте (за сада) да је Лука Митровић освојио са Црвеном звездом чак 12 трофеја: 4 АБА лиге, 4 првенства Србије и 5 купова Радивоја Кораћа.

Стигао је међу црвено-беле као најталентованији крилни центар у својој генерацији из екипе Хемофарма, а у годинама које су се низале, био је играч на кога је тим и наша Црвена звезда увек могла да се ослони.

Лука Митровић у Звездином дресу дебитовао је у другом колу АБА лиге у Задру, где је уписан пораз (98-81). Прве поене у Звездином дресу забележио је против Солнока у Пиониру (3 поена) 3. новембра 2012. у 7. колу АБА лиге. Звезда је славила резултатом 103-74.

У међувремену постао је и капитен Црвене звезде, освојио бројне трофеје, а с 350 утакмица налази се на 8.месту вечне листе по брију утакмица.

Са 2453 поена налази се на 21. месту вечне листе по броју датих поена;

Лука ће на терену бити већ у недељу и наставити да уписује своје колоне и даје велики допринос успесима наше и његове Црвене звезде!

The post Лукиних 350! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment