Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Звездино дете појачање за европски пут

Спортски директор нашег клуба Митар Мркела је представио прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року дефанзивца Уроша Спајића, али и говорио о могућим доласцима нових играча и евентуалним одласцима првотимаца нашег клуба.

Честитам Урошу на повратку у Црвену звезду, тачније у његову кућу како је и сам рекао. Велико ми је задовољство да потпишем још један уговор са Урошем Спајићем, јер сам га довео у Црвену звезду као тринаестогодишњег дечака из Радничког са Новог Београда. Направио је фантастичну каријеру, постао репрезентативац и играо, уз Црвену звезду, за многе велике клубове – Тулуз, Андерлехт, Краснодар, Фејнорд и на крају за Касимпашу. Често смо били у контакту и разговоре смо увек водили у правцу да се једног дана врати у Црвену звезду. Тај дан се десио и изузетно сам задовољан да имамо једног правог звездаша, који је прошао нашу Омладинску школу, стекао огромно искуство и наравно репрезентативца. Долази у наше редове као искусан играч и сигурно ће бити велико појачање на оном путу на којем Црвена звезда жели да буде у будућности, а то је да будемо конкурентни са највећим клубовима у Европи. Повратници који су долазили у Звезду су остављали позитиван утисак у годинама иза нас, а тако ће бити и са Урошем. Желим му много среће и да имамо још снажнију Црвену звезду – почео је Митар Мркела.

Осврнуо се спортски директор нашег клуба и на приче о евентуалним одласцима Драговића и Ераковића из Црвене звезде.

– Када је питању Александар Драговић, став клуба је био јасан од самог почетка, у овом прелазном року Драговић не може да иде нигде. Прочитао сам писања везана за изјаву Драговићевог менаџера. Наш штопер је био на разговору пре неколико дана код генералног директора Звездана Терзића и јасно му је речено оно о чему смо већ причали. Прихватио је да остане до лета у Црвеној звезди. Што се тиче Ераковића, постоји могућност да оде, али то наравно зависи од понуде коју ћемо добити за њега.

Званични почетак зимског прелазног рока се ближи, а Митар Мркела је потврдио да навијачи могу да очекују појачања у наредном периоду.

Биће долазака сигурно, али не верујем да ће се то десити до Нове године, вероватно ће то бити када и званично буде почео прелазни рок. Понуда има, знате и сами да се ту ради о младим играчима, који су најтраженији у нашем тиму, пре свега о Митровићу и Ераковићу, од понуде зависи да ли ће остати или отићи – поручио је Митар Мркела.

The post Мркела: Звездино дете појачање за европски пут appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment