Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда Меридианбет – Очекујемо брзу реакцију Маршала Гликмана и Дејана Бодироге

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је клуб одмах након достављања одлуке од стране финансијског панела ЕЛ и изречене казна (по којој наш клуб нема право да региструје нове играче до 28.02.2023.године), упутио хитан захтев извршном директору Евролиге (ЦЕО) Маршалу Гликману, као једну од својих правних могућности, да искористи своје право и овлашћење, и суспендује одлуку финансијског панела по основу члана 20 Ф Евролигиног Дисциплинског правилника!

КК Црвена звезда је испунио све финансијске обавезе и захтеве ЕЛ, о чему је у потпуности информисан и обавештен и сам Маршал Гликман, који се у јавности истоветно изразио. Зато сада сада очекујемо позитивну и брзу одлуку од стране привременог ЦЕО Евролиге!

О свим корацима које као клуб чинимо, у свему је у потпуности информисан и привремени председник Евролиге Дејан Бодирога.

Изречена казна не одговара учињеном прекршају. Приликом одредјивања казне, финансијски панел је имао веома широку и градативну селекцију санкција и одабрао је најстрожију, која у потпуности не одговара чињеничном стању!

Било која друга санкција би постигла сврху кажњавања административног прекршаја, а сврха кажњавања је испуњење финансијских обавеза, што је КК Црвена звезда свакако испунила!

КК Црвена звезда Меридианебт био би апсолутно изненађен изостанком брзе и позитивне реакције Маршала Гликмана и Дејана Бодироге.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post КК Црвена звезда Меридианбет – Очекујемо брзу реакцију Маршала Гликмана и Дејана Бодироге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 5, 2023 at 13:06

NAVIJAČI ZVIŽDE EVRO LIGI I PLJUJU SVAKU TEKMU I ČEKAJU MILOST..PA TO SU JEDVA ČEKALI DA NAS UNISTE..ŠUT SA ROGATIM NIKAD NIJE MOGAO OSIM STO JE NESTAO ZAUVEK..A TAKVA JE I NAŠA SUDBINA..KAO I NA FUDBALU STALNO PROZIVANJE I SKANDIRANJE UEFA MAFIA I NA KRAJU ISPAŠTAMO SA KAZNAMA..MI SMO NAJGORI NAVIJAČI NA SVETU KOJI DIREKTNO RADE PROTIV SVOG KLUBA

Reply

Leave a Comment