Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Рад са лоптом максималног интензитета

Фудбалери Црвене звезде су од 17 часова и 30 минута по локалном времену истрчали на травнати терен спортског центра „Калиста“ и одрадили један од најзахтевнијих тренинга са лоптом у досадашњој фази припрема.

Напоран рад наших првотимаца на претходном тренингу је настављен у вечерњим часовима у Анталији. Комплетан тренинг је протекао са лоптом, што је пријало црвено-белима, али интензитет рада је био на веома високом нивоу.

Након уводног загревања, пропраћеног активацијом коју је спровео кондициони део стручног штаба изабраници главног тренера Милоша Милојевића су се поделили у две групе. Један део екипе је радио такозвану вежбу „чувања лопте“ користећи маркере у три различите боје, а увек при спровођењу ове вежбе акценат је посвећен брзом проналажењу решења, кретању без лопте, као и реакцији на изгубљен посед.

Са друге стране радило се на завршници и уигравању линија тима, где су спроведене бројне тактичко-техничке замисли од стране стручног штаба Црвене звезде.

Уследила је игра на два гола, али са тереном који је био мањих димензија, тачније играло се на само једној половини. Укључени су били бројни захтеви, а играло се са доста интензитета, брзине и снаге. Фудбалери су се смењивали на обе половине терена, а утакмица је била такмичарског карактера. Приметна је била жеља код свих играча Звезде да њихова екипа победи, чиме се неговао победнички карактер на поподневном тренингу.

The post Звезда у Анталији – Рад са лоптом максималног интензитета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment