Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Подгорицу (недеља, 19.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у Подгорицу, где их у недељу очекује дерби меч 15.кола АБА лиге против екипе Будућности.

Утакмица се игра у дворани “Морача” са почетком у 19.30 часова, И ово ће бити 55.дуел два тима у овом такмичењу. Тренутни скорје 29-25 за црвено-беле, али Колико их тежак посао чека у недељу говори И податак да је Будућност 20 од својих 25 победа забележила на свом терену.

Екипа Црвене звезде Меридианбет стиже у Подгорицу након сјајне утакмице у Београду против Монака И убедљиве победе 92:68, а тим ће бити јачи након повратка Луке Вилдозе И за Факунда Кампаца.

Тренер КК Црвена звезда Мериданбет Душко Ивановић: – Враћам се, играћу утакмицу против Будућности после чини ми се, тачно 20 година. Подгорица је мој град, то је мој клуб, а сваки пут када уђем у дворану Морача за коју сам везан, присетим се свих оних година које са прошао са мојим саиграчима. Са друге стране, што се утакмице тиче, очекује нас врло тешка утакмица, екипа Будућности појачана Грином И О Брајаном је озбиљна екипа која конкурише за највиши пласман не само у АБА лиги, већ И у Европи. Мораћемо да одиграмо изузетно добру одбрану, а са друге стране И врло стрпљиво у нападу – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Екипу Будућности познајемо добро, тим који је озбиљно појачан у међувремену, који игра добро на свом терену и јасно је да нас очекује врло тешка утакмица. Наши принципи се знају, за почетак морамо да одиграмо врло чврсто у одбрани, да енергија буде на високом нивоу. Полако се комплетирамо, имаћемо довољно времена да се освежимо након утакмице са Монаком и спремни дочекамо овај изазов – рекао је Лазић.

Одмах по завршетку утакмице у Подгорици, црвено-бели се враћају у Београд И почињу припреме за меч са Жалгирисом који је на програму у петак у Каунасу.

The post Црвено-бели допутовали у Подгорицу (недеља, 19.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment