Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Све спремно за прву проверу

Фудбалери Црвене звезде одрадили су јутарњи тренинг, једини данас, који је као и сваки до сада трајао 90 минута и био изузетно високог интензитета. Фудбалере чека слободно поподне, с обзиром на то да ће сутра од 15 часова имати прву проверу у Анталији, а ривал је Лехија Гдањск.

На самом старту тренинга, изабраници Милоша Милојевића су одрадили активацију, а онда су се поделили у две групе, које су се наизменично мењале. Док је једна група фудбалера била на терену и уигравала акције, друга је у теретани радила вежбе снаге, како би порадила на физичкој спреми. Занимљивије је свакако било на терену, где су црвено-бели, кроз пас игру лопту одлагали на бокове, одакле смо гледали сјајне центаршутеве за наше нападаче, међу којима су предњачили наши најофанзивнији фудбалери.

Владала је сјајна атмосфера међу нашим момцима што се могло видти на сваком кораку, а пошто неће бити поподневног тренинга, голмани су предвођени Душаном Гашићем имали свој програм и ово је био један од најнапорнијих тренинга за њих и делује да ће поподневна пауза највише пријати Милану Борјану и колегама.

Као што знате, Црвена звезда се сутра састаје са Лехијом из Гдањска са почетком у 15 часова и биће ово прва провера црвено-белих од почетка зимских припрема, а наши фудбалери ће имати прилику да свој напорни рад претворе у добру партију.

The post Звезда у Анталији – Све спремно за прву проверу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment