Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Просинечки: „Честитам мојим момцима“

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки је након победе својих играча у Ивањици изјавио да је ово била добра утакмица.

Пре свега морам да похвалим изванредан амбијент, много је лепо играти када је овакав амбијент. Црвена звезда је данас одиграла јако добру утакмицу, а то поготово мислим на период након нашег кикса и примљеног гола. Екипа се брзо вратила, повела 2:1 и до краја контролисала утакмицу и по мени заслужено победила. Ово је била права прволигашка утакмица, Јавор има добру екипу и имали су пар шанси поред тог гола који су постигли, али ипак заслужена победа нашег тима. Терен иако не добар, није био толико лош као што се причало, и честитам мојим момцима на новој победи – рекао је Просинечки.

Повезане вести

44 comments

Velja_FCRS мар 11, 2012 at 12:58

Kako su grobari izgoreli posle ovog kiksa. I pored rizika da mi crkne racunar,otisao sam na njihov forum i procitao komentare na sinocnu tekmu.Oni su u tolikoj panici,frci,rasulu da je to strasno. Sad treba stisnuti govna maksimalno,kad bi kiksnuli na Karaburmi,pukla bi tivkva!!! Ako neko budeo imao zivaca da procita par vesti na smrdljuvom godarskom forumu moza da ode malo da se sladi,ali sad je vreme da se gazi posto oni pucaju po savovima. Napred Zvezdo !!!!

Reply
Anka мар 11, 2012 at 09:26

Mislim da ce sada svi videti produkt Robijevog prelaznog roka i rada. Namerno tako kazem jer se on najvise pitao za dovodjenje igraca. Bravo za Robija, bravo za ekipu. Nije bitan broj golova vec pobeda i nas stil igre. za sada dobro ide jedino opet napadaci trube. Moraju napadaci mnogo bolje, zbog utakmica protiv Vojvodine i Partizana. Milunovicu i Mladenovicu kapa dole ZVEZDINA DECA PONOVO U AKCIJI I DRAGO MI JE ZBOG TOGA. DACE BOG DA IH BUDE JOS.

Reply
ooo мар 11, 2012 at 01:52

u jbt. sta ovdje ima fudblaski strucnjaka,treba reci Robiju da prije utakmice cita komentare koje ovi strucnjaci postave, i 1000% osvajamo titulu xD 😀

Reply
mile мар 11, 2012 at 01:12

Obratite paznju na Robijeve slike iz perioda kad je igrao za Zvezdu. I tada je nosio ovaj prsten. Nosi ga sve ove godine. Zasto ti pominjes prsten? Jel’ znas nesto o njemu 🙂 Mozda neka uspomena iz Beograda iz igracih dana 🙂

Reply
Djoksonidis мар 10, 2012 at 21:57

Tooo,Robi,Srbendo..pokazi nam taj prsten na
domalom prstu desne ruke 😎

Reply
Saša мар 10, 2012 at 21:22

Што неко рече овако се душманима затварају уста. Не дај Боже да смо играли само 1:0 или киксали. Опет би читали копи-пејст есеје и слушали анализе стручњака.
Најбољи на терену су били управо они играчи на којима је Роби инсистирао. Паметном доста.
Мишеви кикснули, све је топлије. Ајмо Роби, ајмо Звездо!!!!!!

Reply
kobr мар 10, 2012 at 21:13

ljudi,svima sam rekao da partizan ako ne kupi pazar i malopre nece dobiti,posle ovih 0 0…..JA VERUJEM LJUBAVI JEDINA!!!!!

Reply
losmi мар 10, 2012 at 21:21

Cestitke Mladji i ostalima,igra dosta bolje nego protiv Spartaka.Moram da cestitam i Uzicanima koji su pokazali da ima jos postenih u ovoj nasoj zemlji,ostavili su srce na terenu svaka im cast.Korak po korak sledeca je stokina filijala ocekujem jos bolju igru,pobedu i punu Marakanu,ma neka bude 45 000 i bice dobro

Reply
Ariljac мар 10, 2012 at 20:02

Jos nesto bi hteo da kazem a to je:Sada je bar jasno,pod uslovom da nekome nije bilo,zasto je se Robi radovao kada je cuo da je Milivojevic doveden…I mnogo mi se vise svidela sredina Kadu-Evandro-Milivojevic…Micku danas jednostavno nije bio dan…

Reply
Ivan мар 10, 2012 at 23:24

Slazem se za Micka,nije jos za prvu postavu,Luka zadnjeg veznog a Kadua u postavu nazad,mnogo smo dobro fukcionisali tako..Ima vremena za Micka a i mislim da bi mozda kao stoper bio jos bolji nego zadnji vezni! Napred Zvezdo!!!!!!

Reply
zvezdan мар 10, 2012 at 20:01

E tako se zatvaraju usta svim dusmanima, das tri komada i gotovo.A ne mrljavimo nesto po terenu i posle kriv onaj , kriv ovaj.Sad oni dusmani neka pisu sta hoce mi smo dali tri komada i gotova stvar.Pozdrav braci iz LAZAREVOG GRADA…….

Reply
Ariljac мар 10, 2012 at 19:36

Pa danas je bilo malo bolje u odnosu na Spartak,na mahove odlicno rekao bih,Toske malo bolje nego prosli put ali i dalje tanko,Maxa super,Micko je zakazao danas,Evandro dobar,Borha osim sto se borio nista,leva strana BAS dobra pogotovo pred kraj drugog poluvremena,stvarno su i Luka i Filip odlicni,Milivojevic takodje,Kadu nam je trebao i ranije da udje da menja stranu i razigrava,sve u svemu nije lose…Mislio sam da ce teren prsnuti odmah al se drzao do kraja,jes lopta malo odskakala al sta ces…Mi cim malo brze zaigramo i pritegnemo onda je sve ok,igramo viktorije oko protivnickog gola…Nevidoh dobro zasto je ponistio Borhi gol pred kraj prvog…Onaj Odita nam je prebio igrace,da mi je bio malo blizi gadjao bih ga mobilnim nego sve na kontra strani! IDIOT!

Reply
Petak 13-ti мар 10, 2012 at 19:26

Dobro je,i biće još bolje ubeđemm sam u to.Novajlije bravo bravo za sve.

Reply
MILAN KG мар 10, 2012 at 19:00

samo kad borha ne bih igrao treba nam centarfor gol igrac nadam se da ce asamoa dobiti sanu i kaslica kad bude spreman borha neka se vrati odakle je dosao nije on za nas kako smo vratili mezengu treba i borha da ide on zauzima mesto ozegovicu,kasalici, asamoi. verovatno je potpisan takav ugovor da on mora da igra u startnoj postavi drugog objasnjenja nema.

Reply
mariogotze мар 10, 2012 at 18:39

nadam se da ce neko redi onom na mari sto pusta puziku da pusta raznovrsnije pesme pre meca, ne samo zvezda mi je sve i zakletvu :))) ajde molim vas, da pevaju i zapad i istok da se napale jos vise igraci :))))

Reply
Mimi мар 10, 2012 at 18:35

pojacanja pun pogodak…samo jos Kasalica i Asamoa da se vrate i prestizemo glodare…

Reply
Delija032 мар 10, 2012 at 18:34

Gledao sam utakmicu,i sa moje tačke gledista ima pomaka u igri u odnosu na spartak što me raduje ali i dalje mora još bolje!!!! Vidi se ne uigranos,treba nam ŠPIC razbijač,gol igrač(danas ga na terenu nije bilo vidim da borivoje to nije voleli ga ili ne!!!!)Videćemo kako će da izgleda u paru sa Kasalicom i Asamoom,drugo kapiten mi se nimalo ne sviđa-KAPITEN ZVEZDE mora mnogo,mnogo bolje-DA ODSKOČI NA TERENU!!!! Što se tiče AMBIJENTA vrh,ceo stadion(a bio je prepun) naš-IVANJICA CELA CRVENA I BELA-onako kako samo mi znamo da volimo klub!!!!!

Reply
DS 1989 мар 10, 2012 at 18:08

Borha nije nikako za spica,mikic decko nema pojma sa fudbalom umesto njega naravno mladi F.Stojkovic,Tosic nikako nije za stopera bolje je tu da se uigrava Krneta,Maksimovic,Mladenovic,Miliovojevic fenomenalni Evandro solidan dok je Lazovic odigrao slabo,a kad bih se ja pitao u napadu bi igrao Ozegovic dok se Kasalica ne oporavi pa bi tim ovako izgledao
Bajko
Stojkovic,Maksimovic,Krneta,Mladenovic
Mijailovic
Milivojevic,Evandro
Lazovic,Ozegovic(Kasalica),Milunovic

Reply
Ajde мар 10, 2012 at 19:35

Kolko tebi nije dobro,Borha ti ne valja na krilu,ali ne valja ni kad igra spica,onda najbolje da igra stopera ili da batali fudbal.I ja bih vise voleo da igra Kasalica,Asamoa je jos ne proveren,ali Borhi je prirodna pozicija spic,i ne mozes da kazes da nije za spica,jer onda nemamo vise gde da ga pomeramo u napadu,jer smo ga svuda isprobali,jedino da greje klupu sto je logicno.On jeste spic ali za jos gore lige,ili za velike stadione,jer na malim tek ne moze da se snadje

Reply
nscz мар 10, 2012 at 20:09

Nemamo mi vremena da Borhi trazimo pozicije, covek je potvrdio da ne zna!Jos Robi to da shvati i to je to 😉

Reply
DS 1989 мар 10, 2012 at 21:41

decko on nije spic,i ako mi hocemo nesto vise sa borhom nemozemo nama treba neki spic ka Zigic sto je bio ili nesto slicno,a borha je u j.americi igrao kao vezni fudbaler jer nema finis a ima snagu da drzi i da gurne lopu pa jer vidis koliko se puta vraca po luptu,a krilnog napadaca da igra msm da imamo trenutno mnogo bolje od njega

Reply
Velja_FCRS мар 11, 2012 at 13:01

Nisi shvatio poentu…BORHA NE VALJA GENERALNO I TU JE KRAJ SVAKE PRICE O NJEMU !!!

Reply
Nikola мар 10, 2012 at 18:01

Ja bih Borhi dao posao da bere banane ili pamuk, u tome bi bio vrhunski! Ima velike sake, moze puno da stane, a i ako ga napadnu neke druge zivotinje ili braca moze da se brani uspesno i tako donese sav plen.

Reply
Zvezdas Rijeka мар 10, 2012 at 18:34

Ajde, zasto vredjas igraca Crvene Zvezde?
Sta je to lose uradio da bi ga pljuvao?
Iako ima nedostataka i mana, uvijek ima korektan odnos prema navijacima i grbu i stalo mu je do kluba u kojem igra.
Sra

Reply
Nikola мар 11, 2012 at 00:47

U pravu si, ne treba da vredjam njega, sta je on kriv sto ne zna. . Kriv je onaj ko ga je doveo. E taj je neko ko ne zeli dobro Zvezdi nego samo da joj uzme pare! Posto znamo da ga je sadasnja uprava dovela, znamo i ko je radio na stetu Zvezde.

Reply
micho9 мар 10, 2012 at 23:45

ne mogu da vjeujem da su admini dozvolili da ovakav komentar bude objavljen. Kakvih sve ljudi ima. KATASTROFA.

Reply
Nikola мар 11, 2012 at 00:40

Svi mi volimo Zvezdu pa nismo fudbaleri pa da igramo za nju, nego da navijamo. Neka nam se pridruzi na tribini ako je voli. Kvalitet za Zvezdu nema i to je to. Svako ko misli drugacije ili lose misli Zvezdi ili se totalno ne razume u fudbalsku igru.

Reply
Циган мар 10, 2012 at 17:51

Овако:
1) Тошић није за штопера али није ни за клупу, тако да бих ја њега на десног бека умјесто Микића, а Михајловића на штопера. Може и Тошић на лијевог а Младеновић на десног бека ако би им тако више одговарало.
2) Мићко је страшан играч али и неискусан, па би можда било боље ставити Кадуа од почетка а Миливојевића на задњег везног.
3) Борха ради на терену к’о црнац, али јбг… треба нам шпиц који ће бити конкретнији тако да би можда било боље чешће да га Роби ротира са Касалицом и Асамоом.

Reply
Hahaha мар 10, 2012 at 19:37

Da da da,Tosic da igra desnog beka,a decko barata samo levom,veoma si inteligentan,Mihajlovic ne pripremljen,i muka mi je od vas sto analizirate igrace posle svake tekme,kao da ste vi neki strucnjaci i kao da cete nesto promeniti

Reply
jap мар 11, 2012 at 01:49

ko crnac,kazes, aaaa???? 😉 😀

Reply
Marek Hamsik мар 10, 2012 at 17:43

Ја сам задовољан приказаним. Пре утакмице на форуму скоро сви су се сложили да нам одговара победа од 1:0, а ми смо добили 3:1, притом нам поништен гол и имали смо иницијативу и још пар шанси. Дали смо 3 гола Јавору у Ивањици што није нимало лако знајући како тврдо играју у одбрани. Сад смо на -5 Партизану и велики је притисак на њима… Ако киксну биће сваштаа 🙂

Reply
Neco- Peco мар 10, 2012 at 17:37

ja i nisam pretjerano zadovoljan, rezultat je dobar al kontinuitet igre nije stalan i imali smo padove. Jace ekipe ce to bolje znati iskoristit.
Borha se ne uklapa ili u sistem ili nema kvalitet napadaca.
Mali Micko je puno grijesio al on je nesto sto se oprasta i samo ako igra moze da se uigra i da bude vrhunski igrac.
Zadnja linija mora bolje!
Al je bilo i dosta dobrih stvari i moze se naslutiti kvalitet momaka. Ja sam i dalje skeptican prema Prosineckom kao treneru …

Reply
urosh мар 11, 2012 at 00:25

Nismo imali padove nego smo stali na loptu i chekali kiks domacih fudbalera, zasto badava da se trosimo, i kao sto vidish na kraju je i pao treci gol kao i mnogo zutih kartona za nervozne domacine sto je odlicno odradjen posao i tako treba igrati sa svima, zviznesh golcinu a posle toga kidash zivce protivnickim igracima koji se tada najvishe trose a kada se potrose lepo ih dokusurish.

Reply
ko мар 10, 2012 at 17:17

Znaci nisam mogao da udjem na sever,bio sam na istoku sa ivanjicanima,svadjao sam se sa pola tribune,al je vredelo!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica мар 10, 2012 at 17:21

Nije sever nego jug…i mogao si da udjes na Zvezdin istok…

Reply
Rechke мар 10, 2012 at 17:29

Sever je tamo gde su Delije!

Reply
ko мар 10, 2012 at 17:53

rechke reci m!!!!

Reply
Pop мар 10, 2012 at 17:14

Borha na klupu. Mikić na klupu. Tošić na klupu.

Reply
Arsen Venger мар 10, 2012 at 17:19

Analiza tacna!!!

Reply
IgOr мар 10, 2012 at 17:27

Zasto sad niste zadovoljni sa Borhom, momak je sasvim solidno odigrao, izlazio po lopte uposljavao bekove.. vracao se iz napada da pomogne sredini terena, dao je cist gol koji mu je ponisten…. jedino on i moze da se nosi sa onim stoperima…

Reply
Goran мар 10, 2012 at 17:35

Nismo zadovoljni jer to nije mesto za njega. Niko ne kaže da je loš, ali je očigledno i da nije u formi. Malo na klupu da se oladi.

Reply
micho9 мар 10, 2012 at 23:40

Bravo Igore. Ti si jedan od rijetkih koji se razumije u fudbal.

Reply
Dante мар 10, 2012 at 17:27

U stilu prerasnog:

Naci, Mikica treba prevaspitati metodom kobas unutrasnja, Borhu odstraniti od sadrzaja ekipe metodom transport vrste pesaka lokacija visoka planina Andi. Tosic ladno zamalo matirao komada het. Svom golmanu.
Kumara i Vidara ladno nevera ko sve pika fudbalicu u Zvezdi. A Zigara koma!

Reply
Rechke мар 10, 2012 at 17:31

Očigledno je da Borhi fali završnica, ali ne mogu mu se poreći zasluge za držanje lopte i borbenost, dečko je orač, kad dohvati loptu, raširi ruke, upre o zemlju i ništa mu ne možeš. Treba ga malo opametiti i naučiti da šutira, ja da sam trener držao bih ga posle svakog treninga duplo duže samo šut da vežba

Reply

Leave a Comment