Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Каунас (петак, 19)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су за Каунас где их у петак очекује меч 20.кола Евролиге са Жалгирисом. Утакмица се игра у петак од 19 часова у распродатој Жалгирио Арени.

Пред овај меч окупљеним новинарима обратио се тренер Душко Ивановић:

Изузетно важна утакмица против екипе која игра чврсто, дисциплиновано и упорно. Против свих екипа у Евролиги показали су квалитет, победили су велике ривале, нарочито код куће играју стабилно. Покушаћемо, па ћемо видети… Никола Ивановић је тренирао са нама, тренираће и сутра, биће у екипи, путоваће са нама, надам се да ће моћи да нам помогне – рекао је тренер црвено-белих и додао да пуна Жалгирио Арена само може да мотивише:

– Навикли смо на пуне сале. Није то ништа страно, а то зна да мотивише неке играче.

Никола Ивановић се након скоро двомесечне паузе поново вратио у тим и биће на располагању тренеру Душку Ивановићу и екипи на утакмици у Каунасу:

Тешко смо их победили и мислим да се нису много променили, играју чврсто, имају одличне играче, иду на скок у нападу, чека нас захтеван меч – рекао је Ивановић.

Екипа се одмах након утакмице у Каунасу враћа у Београд и почиње припреме за меч са Цедевита Олимпијом који је на програму у понедељак од 18 сати у хали „Александар Николић“.

The post Црвено-бели отпутовали у Каунас (петак, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

RODJENI јан 20, 2023 at 14:16

Zbog tebe krvavi niko vise ne ostavlja komentare ovde! Daj ohladi malo, ako izgube kudi! Tako si govorio i pre Valensije, pa smo dobili! Nemoj uvek mraciti! ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 20, 2023 at 23:43

pa ne dolaze bitange,koje nemaju pojma o sportu..misle ako se naduvaju belog i napišu da mozemo da pobedimo i boston onda je to druga stvar..kao drugo zbog tebe i slični tebi smo tu gde smo..i u fudbalu i basketu..za vas su svi do jednog igrači za nba i ako neznaju ni bacanja da pogode,a trojku da ne pričamo i na kraju budemo fenjeraši,tako i u fudbalu se divite kulibaliju,motiki itd i kad se ne plasiramo u LŠ onda imamo opravdanje,sudija ili nismo imali sreću..e moj druze nema uvek sreća,zapamti samo kvalitet pobedjuje..al ne ljutim se ja na vas,jel to je srbija,to ste vi..pa vama petoj koloni je sve bolje od nasih neprijatelja,podrzavate naše krvnike a pod izgovorom borci za zelenilo i demokratiju..al kako god samo gurajte u provaliju,spasa vam nema sa tim mozgom

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 20, 2023 at 08:41

kao po običaju ima da nas naduvaju kao gajde

Reply

Leave a Comment