Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Павличевић: Остаје жал за бар једном победом у ЛШ

Одбојкашице Црвене звезде завршиле су учешће у Лиги шампиона. Без обзира што нису забележиле победу у последњем дуелу против Потсдама, у клубу могу бити поносни на игру целе екипе током читавог такмичења.

Посебно су добре биле црвено-беле у дуелима са Немицама, зато мало и остаје жал што бар један од тих мечева нису решиле у своју корист.

Честитам мојим девојкама на игри, али и Потсдаму на победи. Мислим да смо одиграли пожртвовану утакмицу, где смо се борили до последњег минута. Остаје жал за бар једном победом у Лиги шампиона, међутим мислим да смо стекли доста искуства у овом такмичењу. Одиграли смо много добрих утакмица – истакао је Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде.

Да би се поново играла Лига шампиона у Београду, црвено-беле морају поново да „јуришају“ на титулу.

Окрећемо се првенству, које нам је фактички приоритетно. Оно што сам рекао и раније, надам се да ћемо из свих ових утакмица изаћи још бољи и да ћемо тако играти у првенству – закључио је тренер одбојкашица Црвене звезде.

Јелена Стојић, баш као и све одбојкашице Црвене звезде, жали што екипа није искоритила добар моментум у мечу и прекоренула у Немачкој:

Нисмо одиграле како смо могле и очекивале. После овог нашег путовања у Лиги шампиона можда ми ипак нисмо још дорасле свему овоме, али сам сигрна да ће ова утакмица и свака коју смо одиграле у елитном такмичењу бити велико искуство за домаће првенство. Надам се да ћемо искосритити те мечеве да пружимо што боље партије у домаћем такмичењу. Већ у суботу играмо следећу утакмицу са Сремом, фокусирани смо на то.

The post Павличевић: Остаје жал за бар једном победом у ЛШ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment