Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП у вечитом дербију – Страхиња Ераковић

Нема дилеме да је млади Страхиња Ераковић и садашњост и будућност српског фудбала, а његова фантастична партија у 169. вечитом дербију где је према статистичкој платформи ИнСтат забележио индекс 281, јасно говори о томе да Црвена звезда у својим редовима има благо.

Израста полако Ераковић у главног играча вечитих дербија, с обзиром да је и на претходних неколико сусрета са највећим ривалом, бивао фудбалер који предњачи према индексу. Ипак, синоћ је пружио докторску дисертацију на тему како би савршени штопер требало да изгледа на терену, а биће ово леп викенд за младог дефанзивца, с обзиром на то да је и од стране СД Црвена звезда проглашен за најбољег млађег сениора.

Деловао је перфектно у линији са Драговић, и апсолутно није дозволио фудбалерима Партизана да приђу Борјану. Успео је да освоји чак 15 дуела, од четири у скоку. Био је без грешке и у стартовима на лопту, па је имао пет успешно освојених поседа и седам пресечених пасова. Креирањем из задње линије давао је ноту игри Црвене звезде, па је учествовао у 82 напада уз највећи проценат додавања – 94 посто.

The post МВП у вечитом дербију – Страхиња Ераковић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment