Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети у пролећном залету

Селекција Звездиних дечака рођених 2007. године после напорних припрема у Београду и Требињу у ниском старту чека наставак првенства. Пролећна премијера је заказана за суботу када ћемо од 17 часова на теренима наше Омладинске школе дочекати ОФК Београд.

Напорних седам недеља је иза нас. Можемо апсолутно да се похвалимо добро урађеним послом у припремном периоду. Спровели смо сваки део плана, од тренажног процеса преко одиграних пријатељских утакмица које су нам пружиле баш оно што смо желели. Провели смо такође седам дана на припремама у Требињу, где смо имали фантастичне услове за рад. Морамо да будемо задовољни. Ипак ту није крај, иако се првенство наставља, нама се готово ништа не мења. Приоритет је развојни фудбал и нама сваки тренинг, тренажна недеља или месец спада у припремни – истакао је Вилотић.

Развој играча је на првом месту, а према мишљену шефа стручног штаба млађих кадета Црвене звезде он се тражи при свакодневним обавезама. Са друге стране поред првенства наше бисере очекују и међународни турнири.

Примаран је напредак саваког појединца у екипи. Фудбалски, моторички и наравно психолошки развој. То су основни параметри које пратимо и где желимо да се наша деца развијају. Никако не смемо да изоставимо школу и опште образовање које сматрамо једнако важним. Подрудићемо се да кроз сваки тренинг и утакмицу будемо бољи. Очекују нас и два јака турнира у Грузији и Словачкој. На крају сезоне ћемо подвући црту и анализирати све што смо радили и колико смо напредовали у претходном периоду – закључио је Вилотић.

Играчки кадар: Павле Бекоња, Филип Достанић, Данило Булатовић, Вања Маринковић, Вук Рогановић, Игор Бубања, Ђорђе Цветковић, Адем Авдић, Петар Манојловић, Немања Јовић, Андрија Миладиновић, Александар Љујић, Младен Грујић, Урош Ђорђевић, Огњен Мишић, Матеја Ђуровић, Страхиња Стојковић, Ђорђе Ранковић, Константин Пантић, Даворин Тошић, Стефан Младеновски, Стефан Столић.

Стручни штаб: Милорад Вилотић, Душан Шарановић, Никола Серпак.

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети у пролећном залету appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment