Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Фалила је публика, али млади показали да су будућност

Фудбалери Црвене звезде су савладали Раднички 1923 резултатом 2:0 у оквиру 30. кола Суперлиге Србије и мирно дочекују плеј-оф. Шеф стручног штаба Милош Милојевић, који је данас указао шансу великом броју младих играча, сумирао је утиске по завршетку сусрета.

Другачије је без присуства публике, поготово јер смо навикли на ветар у леђа и с те стране је енергетски било мало монотоно, али момци су одрадили добар посао против екипе која стоји у блоку, игра на контакт и фаул. Утакмица је, за мој укус, била спора, али смо доста креирали, постигли два гола, могли и још, тако да је било добрих. Играчи који су ушли су показали квалитет и будућност, одморили и Пешића и Кангу, уз то нисмо искористили Катаија и Иванића до краја. Све у свему, позитиван утисак – почео је Милојевић.

Звезда после 30 кола у Суперлиги нема пораз…

То је био наш циљ и честитам момцима на томе што су непоражени после 30 утакмица. То ништа не значи, ако не наставимо у истом ритму, тако да не размишљам о плеј-офу, већ само о наредном ривалу, а то ће вероватно бити ТСЦ. Идемо утакмицу по утакмицу, па ћемо да видимо да ли смо остварили наш циљ – подвукао је шеф стручног штаба нашег тима.

The post Милојевић: Фалила је публика, али млади показали да су будућност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE апр 11, 2023 at 13:12

E JADO KOJA MLADOST,KOJA BUDUĆNOST..PA TO SU SAMO NOVI ADZIĆ,GAVRIĆ MOTIKA I TO JE DOVOLJNO ZA VOŽDOVAC..STA JE S VAMA LJUDI,ČIME SE VI ZANOSITE

Reply

Leave a Comment