Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда – Сплит, бесплатно за родитеље са најмлађим звездашима (трибина Д)

КК Црвена звезда Меридианбет наставља своју сезону у понедељак утакмицом са екипом Сплита у оквиру АБА лиге.

Утакмица се игра од 20 сати у хали Александар Николић.

Ускршњи празници су и даље у току, па је КК Црвена звезда одлучио да за утакмицу 26.кола АБА лиге бесплатно отвори трибину Д за све родитеље са децом који желе вечерас да бодре наше црвено-беле и гледају ову утакмицу!

Екипа је у завршници лигашког дела Евролиге имала огромну подршку са трибина и ово је један од начина да се свима захвалимо за сјајан амбијент и пуне трибине.

Трибина Д – бесплатно за све родитеље са децом : Црвена звезда Меридинабет – КК Сплит (понедељак 20 часова)

Дођите и навијајте за наше црвено-беле!

The post Црвена звезда – Сплит, бесплатно за родитеље са најмлађим звездашима (трибина Д) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksa011 апр 17, 2023 at 12:49

I biće ukupno 1300 gledalaca. A onda ćemo reći kako je bilo 4000 gledalaca.Jaoj Boze koliko smo srećni… ludilo… dok grobarska sekta ide u Top 8, dok Areni 25.000 gledalaca(malo naduven broj, al dobro)luduje i prave šou, dok SVI mediji pišu samo o groblju, a mi kao da ne postojimo… e, a mi ko neki mučenici pricamo:“ Kampaco, Kampaco, Kzmpaco“, “ Jebaće im Neda majku u finalu“, fantaziramo o nekim pojacanjima za sledecu sezonu…i nabijamo glavu kao noj u pesak . Ne kazemo da smo sami sebe usrali: umobolnom selekcijom, da najmanje 4 poraza idu direktno na dušu trenera Ivanovića, da je učinak Nedovića na nivou nekog talentovanog igraca iz Tamiša Pančevo, da se igraci povređuju ko na traci, da se ko najveci bednici uvlačimo Žvalavom koji nam daje finansijske mrvice,( pa se igračima duguju 3 plate, i zato Voldoza i Faku vise ne tvrde kako ce igrati za nas i sledece sezone), a grobaru kako viknu „Vučiću pederu“ tako se novih 5 miliona evra sruči u njihovu kasu, jer nemirno glasačko telo mora da se umiri, mazi i pazi, a ćutljivo stado ko jebe. Za to vreme Čovic ruši dve trenažne hale i tu pravi stambeni kompleks, a za klub ga zabole, sve se nada da ce gospodar Žvalavi smiluje i nagradi ćutljivo stado… a od toga nema nista. Mi ako ne osvojimo Aba trofej…odosmo u višegodišnji kanal. Koje je rešenje: pa da stado presrane da bude bedno stado koje dolazi na košarku da skandira „Kosovo Srbija“ i peva „Mars na Drini“, a ne da bodri Zvezdu i peva navijačke pesme. Naša tribina i klubovi su uvek bila avangarda, jer SD Crvena Zvezda je osnovala napredna studentska omladina, a ne neka komunistička ćelija ili popovi u nekom manastirskom podrumu! Vreme je da se vratimo na te pozicije.

Reply

Leave a Comment