Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за ТСЦ од данас у продаји

Црвена звезда ће у суботу, 22. априла, од 18 часова дочекати ТСЦ на стадиону “Рајко Митић” у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Изабраници Милоша Милојевића су на прагу освајања шесте узастопне титуле првака државе, а карте за наредни дуел, који је од великог значаја за све звездаше, можете да обезбедите од данас онлајн путем.

Већ од овог тренутка можете онлајн путем да обезбедите вашу улазницу за једну од најзначајнијих утакмице ове сезоне преко линка, док ће благајне радити у четвртак, петак и суботу од 10 до 18 часова. Цене карата су:

Север – 300 динара
Исток – 400 динара
Запад – 500 динара
Трибина Синиша Михајловић – 1000 динара
Вип 1 и 2 – 2000 динара
Вип Галерија – 3000 динара

Подршка нашег 12. играча није никад изостала, а биће од великог значаја у суботу јер је нашим првотимцима потребан само један бод како би математички освојили шесту узастопну титулу. То би уједно био рекорд Црвене звезде у виду најраније освојеног пехара намењеног прваку државе још од 1977. године.

Подсећамо да ће се у суботу на утакмици наставити наградна игра путем које ће аутор најлепше урађеног ПЛАКАТА имати прилику да се упозна са Звездиним првотимцима.

Видимо се на Маракани, дођите да заједно освојимо титулу!

The post Карте за ТСЦ од данас у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment