Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бесплатан улаз против ТСЦ за децу до 12 година

Црвена звезда ће дочекати ТСЦ у суботу од 18 часова у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије, а у знак захвалности услед велике подршке током читаве такмичарске године, улаз ће бити бесплатан за сву децу старости до 12 година уз пратњу пунолетне особе која има карту. Улаз је на капији број 19 на источној трибини нашег стадиона, а сигурни смо да ће Маракана пуна деце дочекати нову титулу!

Од почетка сезоне, поред сјајне подршке најватренијих присталица, песме и аплаузи непрестано пристижу од најмлађих звездаша који из утакмице у утакмицу показују да је њихова љубав према црвено-белим бојама огромна. Наш клуб је то увек знао да препозна и награди, тако да смо одлучили да се најмлађима захвалимо на тај начин, што ће улаз за децу старости до 12 година бити бесплатан на капији број 19 на источној трибини стадиона. Неопходно је да малишани буду у пратњи барем једног родитеља, који има улазницу за меч.

Поред бесплатног улаза, сва заинтересована деца могу учествовати у наградној игри где ће малишани моћи да искажу своју креативност путем плаката који ће садржати посебну поруку намењену играчима на терену. Победника очекује спектакуларна награда, јер ће након утакмице управо моћи да упозна своје идоле.

Црвена звезда је на прагу шесте узастопне шампионске титуле, зато звездаши дођите да заједно испишемо нове странице историје!

The post Бесплатан улаз против ТСЦ за децу до 12 година appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment