Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Букари: Звездаши, дођите на прославу титуле да створимо заједничке успомене

Прослава поводом освајања 34. трофеја националног првенства у историји Црвене звезде ја заказана за 28. мај од 19 часова. Брзоноги везни фудбалер наше екипе – Осман Букари је искористио прилику да позове навијаче да у што већем броју дођу на стадион „Рајко Митић“ и буду део прославе заједничког успеха.

Од почетка сезоне смо храбро корачали ка зацртаним циљевима. Освојили смо првенство, што је уједно и прва титула у мојој професионалној каријери и због тога сам изузетно срећан. Веома смо близу и освајања Купа Србије, на правом смо путу да у кратком временском периоду обрадујемо наше навијаче још једним трофејом. Били су наша највећа подршка, прихватили су ме на сјајан начин. Сваки пут када их видим на Маракани, али и гостујућим теренима осећам понос због чињенице да имам прилику да играм пред таквим навијачима – истакао је Осман Букари.

Улаз на утакмицу против Новог Пазара је бесплатан, а потез клуба је поздравио и крилни нападач.

Велика је жеља свих мојих саиграча, као и мене наравно да видим пуну Маракану за крај сезоне. Улаз је бесплатан, што је одличан потез клуба. Када су трибине испуњене, јавља се додатни мотив, али и обавеза да се одужимо свим звездашима за невероватну количину позитивне енергије коју нам шаљу. Прослава титуле је за тачно 10 дана, желимо да се на прави начин опростимо од сезоне 2022/2023, тријумфујемо и уживамо у церемонији, која ће свима остати заувек у сећању. Звездаши, очекујемо вас на Маракани, дођите да створимо заједничке успомене – закључио је Осман Букари.

The post Букари: Звездаши, дођите на прославу титуле да створимо заједничке успомене appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment