Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ивановић и Недовић пред АСВЕЛ: Опрезно на старту, бићемо спремни!

Нови тим Црвене звезде спреман је за београдску премијеру, за коју је увод било тешко гостовање у Лакташима које је окончано убедљивом победом.

Екипа од уторка тренира у Арени, а до почетка утакмице одрадиће и тренинг у среду у време одигравања утакмице, као и стандардни шутерски тренинг на дан меча.

Екипа АСВЕЛ-а је стари познаник црвено-белих, тим који жели да поврати примат у фрацуској кошарци и који се значајно појачао између две сезоне (Парис Ли, Луваву Кабаро, Френк Џексон…) а у тим се након тешке повреде вратио и Ловерњ.

Два тима одиграла су једну пријатељску утакмицу на турниру у Каљарију, црвено-бели су победили 77:74, али сада две екипе очекује изузетно важан такмичарски меч.

Тренер Душко Ивановић: – Није тада било сакривања ни са наше ни са њихове стране, али нисмо били комплетни. Нису играли главни играчи Де Коло и Ловерњ и сада се код њих све врти око тога, они су са њима и без њих две различите екипе. Пораз Асвела у првенству? Нисмо превише размишљали о тој утакмици нису играли Де Коло, Кауди, као и још неки играчи, вероватно су се више спремали за нашу утакмицу и то неће да нас завара. Долазе да дају максимумално спремни – рекао је Ивановић и додао:

– Направили смо скуп добрих играча који тек треба да буде добра екипа и наша очекивања су увек највећа. Ово је за нас можда најопаснија и најтежа утакмица јер је прва, сви очекују да добијемо, играчи имају подршку и још ће енергију да им да публика. Треба да се ускладимо да не изгоримо. Искусни смо да можемо да одиграмо концентрисано 40 минута.

Немања Недовић: – Долази нам у госте екипа која је атлетски јако моћна и има искусне играче на евролигашком нивоу. Игра им се заснива на Де Колоу и Ловерњу и ту нам прети највећа опасност. Добро смо радили током недеље и бићемо спремни.

Враћамо се у Арену, се сме никаква еуфорија да утиче на нас, знамо да то лако може да крене у погрешном правцу. Пун фокус на терен, па ћемо видети – рекао је Недовић.

Капије Београдске Арене биће отворе два сата пре почетка утакмице, због великих гужви које се очекују, али и детаљних контрола молимо све наше присталице да крену раније ка Арени!

The post Ивановић и Недовић пред АСВЕЛ: Опрезно на старту, бићемо спремни! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment