Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда и Меридианбет тандем за победе на терену и ван њега

КК Црвена звезда и Меридианбеттоком претходне сезоне када су започели изузетно тесну сарадњу показали су да могу много. И На терену и ван њега, посебно у друштвено корисним акцијама!

Наш партнер Меридианбет,велику пажњу полаже и на акције на пољу друштвене одговорности кроз програм спровођења ЦСР активности, неповратно је у заједницу донирао вишемилионске новчане износе, а све са циљем да омогући квалитетније услове за живот свих грађана Србије.

Нова акција коју ће заједно спровести Црвена звезда и наш називни спонзор дирекнто је везана за тимски рад, али и оно што ураде наши кошаркаши на терену!

У наредним утакмицама свако закуцавање кошаркаша Црвене звезде Меридианбет, наш партнер ће наградити новчаном донацијом у фонд који је за ту прилику направљен!

Сав новац биће дониран на крају од стране компаније Мерииданбет за децу која ће похађати кошаркашки камп а лошијег су материјалног стања.

Искуство из претходне сезоне када су кошаркаши Црвене звезде Меридианбет врло често знали да на овај начин стигну до коша, гарантује да ће заједничка акција са нашим насловним спонзором донети милионски износ за оне којима је то потребно и намејено.

Све што ради КК Црвена звезда заједно са својим партнером и насловним спонзором, ради јер сматра да је једини исправан начин: Помоћ нашим светињама на КиМ, спонзорство и партнерство са клубом кошаркаша у колицима „Сингидунум Црвена звезда“, велика подршка дамама (акција „Сомборске шањдерке“ за 8.март…) само су неке од акција у којима поврђујемо да смо део овог друштва који може и жели да помогне!

Зато у нову сезону улазимо са новим акцијама, идејама и амбицијама, а циљеви остају исти – да побеђујемо на терену и ван њега!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Црвена звезда и Меридианбет тандем за победе на терену и ван њега appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment