Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Разиграни омладинци до победе

И у трећем дуелу између Црвене звезде и Радничког 1923, након тријумфа у сениорској и кадетској конкуренцији, победу су уписали и омладинци резултатом 5:0. Расположени у тиму Ненада Милијаша били су двоструки стрелци Вељко Вукојевић и Дарије Маркочевић, а ефектно је погодио и Алекса Цветковић.

Црвена звезда – Раднички 1923 5:0 (3:0)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Денис Аћимовић.

Стрелци: Вукојевић у 6. и 45, Маркочевић у 28. и 63. и Цветковић у 50. минуту.

Жути картони: Тегелтија, Василић (Црвена звезда), Пантовић (Раднички 1923).

Црвена звезда: Маринковић, Видојевић, Милосављевић (од 54. Радујко), Стојсављевић, Тегелтија (од 65. Моду), Мирановић, Цветковић (од 65. Василић), Авдић, Гојков (од 58. Младеновић), Вукојевић (од 54. Мустафа), Маркочевић.

Раднички 1923: Вучковић, Ристић, Букумира, Ристовић, Пантовић (од 46. Живадиновић), Косановић (од 46. Чорбић), Коларевић, Ракичевић (од 72. Ђоровић), Димитријевић, Лукић (од 46. Арсенијевић), Танасијевић.

Брзо су наши јуниори начели мрежу крагујевачког Радничког, с обзиром на то да је тек прошло шест минута игре. Била је то уиграна акција из корнера у којој се лопта одбила до Милосављевића који је проследио на другу стативу где је спреман чекао Вељко Вукојевић да начне мрежу ривала. У 14. минуту је брзоноги Авдић пројурио по левој страни и убацио лопту у средину, коју је главом захватио Маркочевић, али је покушај завршио поред десне стативе. Оно што Маркочевићу тада није успело, јесте у 28. минуту када му је Гојков послао лопту у ноге, а нападач из Теслића се добро заградио и кроз ноге дефанзивца успео да пошаље лопту у мрежу.

Као и од старта сезоне, запажен је био Вукојевић, па је тако у 40. минуту прво ударцем са дистанце намучио Вучковића, да би у последњим тренуцима првог полувремена успео да дође до новог поготка. Поново је Гојков био креатор, и сјајну лопту између два штопера послао за брзоногог офанзивца из Шапца који је погодио под пречку. Да већ сад имамо кандидата за гол сезоне, побринуо се Алекса Цветковић у 50. минуту који је вукао лопту, наместио се на леву ногу и ефектно са 20 метара погодио само рашље гола који чува Вучковић, а који је пројектил Звездиног талента испратио укопан. Нападачки инстинкт демонстрирао је Дарије Маркочевић у 63. минуту када је уклизао у петерцу на додвање Тегелтије и поставио коначан резултат.

The post Разиграни омладинци до победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment