Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Додатни контигент сезонских карата за Ниво 200 и Ниво 400 у продаји од петка

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све заинтересоване да ће због великог интересовања додатни контигент сезонских карата бити пуштен у продају у петак тачно у 12 часова.

Продаја ће се вршити онлајн преко линка https://tickets.rs/tour/kk_crvena_zvezda_meridianbet_268 и у просторијама клуба на Малом Калемегдану и трајаће три дана (петак, субота, недеља)!

У понуди ће бити контигент сезонских карата за ниво 200 (сви сектори) као и за ниво 400. Клуб ће од понедељка пустити у продају и дневне карте за утакмицу 3.кола са Монаком која је на програму 18.10.2023.године у Београду.

Подсећамо да је продаја сезонских карата која је почела у септембру (04.09.), изазвала огромно интересовање наших навијача, и премашила сва очекивања, што се види и по броју продатих сезонских карата.

Све остале карте након недеље и тродневне продаје додатног контигента сезонских карата, намењене су искључиво за дневну продају, и цене тих карата (које ће у просеку бити знатно више) ће варирати од категорије утакмице!

Уколико након утакмице са Монаком на располагању остане још сезонских карата (које су знатно повољније од појединачних карата) клуб ће их понудити заинтересованим купцима већ од четвртка.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Додатни контигент сезонских карата за Ниво 200 и Ниво 400 у продаји од петка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment